Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

EVO ZAŠTO SE MEDIJSKI TAJKUN RAZVEO TREĆI PUT

Mardoka žena varala sa Blerom!

Autor: E. A. | 25.11.2013 - 07:10:00h | Komentara: 0

Konačno je otkriven pravi razlog za razvod medijskog tajkuna Ruperta Mardoka (82) od treće supruge Vendi Deng (44), sa kojom ima dvoje dece!

Bili su  14 godina  u braku:  Rupert i  Vendi

Bili su 14 godina u braku: Rupert i Vendi

Razlog za razvod je njeno neverstvo, i sa Tonijem Blerom, bivšim britanskim premijerom. Kako prenose izvori bliski Mardoku, čija se imovina procenjuje na 13,4 milijarde dolara, Vendi i Bler su bez njegovog znanja proveli nekoliko vikenda zajedno u aprilu i oktobru 2012. na njegovom imanju u Kaliforniji. Mardok i Bler su dugo prijatelji, ali kada je Mardok za to saznao, prvo je odlučio da se odseli, a potom je zatražio i razvod.


„Ako ste mislili da će Rupert da okonča treći brak i dugogodišnje prijateljstvo bez razloga, onda ste pogrešili. Istina je da je Rupertov i Vendin brak bio na lošem putu, ali njena veza sa Blerom svakako nije pomogla da se veza održi“, rekao je izvor blizak Mardoku.

Rupert i Vendi  na dan venčanja  kod Kipa  slobode  1999.

Rupert i Vendi na dan venčanja kod Kipa slobode 1999.


Rupert i Vendi imaju dvoje dece. Ona je rođena u Kini, a u SAD je došla na studije. Prvo je bila švalerka Džeka Čerija, kod koga je stanovala. Kada se on zbog nje razveo, Vendi i Džek su se venčali, a ona je dobila državljanstvo SAD. Taj brak je trajao nešto više od dve godine. Vendi se posle toga zaposlila u jednoj Rupertovoj kompaniji, a ubrzo su se i venčali. Britanski mediji prenose da su se Bler i Vendi viđali i u Rupertovom stanu u Londonu, kao i u Njujorku.

U krugovima bliskim Bleru, koji sa Čeri ima četvoro dece, njegov odnos sa Vendi se opisuje kao „platonski“, a priča o neverstvu se opisuje kao „smešna i neistinita“.

Razveli se za šest minuta!


Rupert i Vendi su 14 godina braka prošle nedelje pred sudom u Njujorku okončali za svega šest minuta. Ona je dobila stan na Manhetnu i kuću u Pekingu, a on imanje u Kaliforniji i vinograde iznad Bel Era. Ruperta je razvod od Ane, druge supruge, 1999. koštao 1,7 milijardi dolara i to je bio jedan od najskupljih razvoda na svetu. Rupert iz tri braka ima šestoro dece.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP