Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO!

Menadžerka potvrdila: Šumaherovi lekarski nalazi su ukradeni!

Autor: E.A. | 24.06.2014 - 10:20:00h | Komentara: 0

Dokumenti, za koje tvrdi da su lekarski nalazi legende Formule 1 Mihaela Šumahera nepoznati obožavatelj na internetu je ponudio na prodaju, piše Daily Mail. Iako se ne zna je li dokumentacija autentična, Šumaherova menadžerka Sabina Kem potvrdila je da su nalazi ukradeni.

Mihael Šumaher

Mihael Šumaher | Foto: Profimedia

Kazala je i kako će Mihaelov pravni tim pokrenuti sudski postupak ako ijedna informacija iz lekarske dokumentacije bude javno objavljena.

- Već nekoliko dana ukradene podatke i dokumente neko javno nudi na prodaju. Prdavac tvrdi kako je reč o nalazima Mihaela Šumahera, ali to ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo. Međutim, sigurno je da dokumentacije nema i da je ukradena. Krađu smo prijavili i vlasti preduzimaju mere. Ističemo da je objavljivanje takvih dokumenata strogo zabranjeno te da je njihov sadržaj privatan i poverljiv - izjavila je Kem.
Nije jasno je li reč o lekarskoj dokumentaciji iz bolnice u Grenoblu u Francuskoj ili iz bolnice u Lozani u Švajcarskoj.
Podsetimo, Mihael Šumaher završio je u komi nakon teške nesreće 29. decembra 2013. godine tokom skijanja u francuskim Alpima. Šumaher je 16. juna prebačen iz  bolnice u  Grenoblu u bolnicu u Lozani koja se nalazi u blizini njegove porodične kuće. Tokom puta bio je pri svesti, pa je klimanjem glavom komunicirao s okolinom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP