Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ISPOVEST DOMINE DOLORES

Miroslav je poljubio brata,
pa mu zario nož u srce!

Autor: A. O. | 04.01.2013 - 10:50:00h | Komentara: 1

Miroslav Tomas nalazi se u jednomesečnom pritvoru istražnog zatvora pošto je optužen za ubistvo brata blizanca Vedrana (31) u prvim satima Nove godine.

Blizanci

Miroslav nakon orgija za novogodišnju noć ubio brata! | Foto: facebook

Jednim ubodom noža u grudi, Miroslav je svog brata usmrtio, povredivši mu srce i pluća, nakon čega je Vedran iskrvario na podu njihovog stana u Zagrebu. Stravičan zločin odigrao se tokom orgija koje su braća imali sa dominom Dolores (24), koja je zvanično bila Vedranova devojka.

Devojka ubijenog Vedrana Tomasa opisala je nastrane odnose ovog bizarnog trougla između nje i braće, priznavši i da se ranije bavila prostitucijom. Dolores, poznata kao ljubitelj sado-mazo seansi, nakon saslušanja puštena je iz pritvora.

Miroslav Tomas ubio je brata bajonetom koji je, kako je ispričala Dolores, neprestalno oštrio. Prema rečima Dolores (24) Miroslav se ponekad sekao po rukama kako bi sebi i drugima pokazao koliko je nož oštar. Takođe, imao je i česte napade agresije, konzumirao je ''ekstazi'' i ''spid'', mešao je drogu i alkohol. U početku je drogu uzimao jednom nedeljno, a zatim i tri puta nedeljno, nakon čega je imao sve češće napade agresije.

Dolores

Dolores na fejsbuku stavila status "Udovica" | Foto: facebook

Izjava koju je Dolores dala je pored krvavog noža, najjači dokaz koji tužilaštvo ima protiv Miroslava Tomasa. Njena izjava takođe detaljno opisuje i nastrane odnose koji su vladali među njom i braćom, kao i čest seks u troje, ponekad i četvoro kada im se pridruži Miroslavljeva devojka.
Dolores je Vedrana upoznala pre 8 godina preko prijateljice, a pre dve godine njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav.

Dolores

Do detalja u policiji opisala nastrane odnose sa braćom! | Foto: facebook

Ovo nije bio prvi sukob blizanaca Tomas.Nakon dočeka Nove godine, Miroslav je izvukao nož i brata posekao po leđima. Dolores je pomogla Vedranu da skine odeću da bi mu previla ranu. Dolores i Vedran odlučili su da se povuku u sobu. Miroslav je došao za njima, zagrlio brata, poljubio ga u teme i izvinjavao mu se. Dolores je ustala i ostavila braću da porazgovaraju. Ubrzo je videla da je razgovor dva brata ponovo postao agresivan. Miroslav je odjednom zamahnuo prema Vedranu, i on se srušio na pod. Kada su u stan stigli Hitna pomoć i policija, Miroslav Tomas bio je veoma uzrujan. Zakonom mu je predviđena kazna od najmanje 5 godina, a pritvor mu je određen da ne bi na bilo koji način uticao na svedoke, Dolores i roditelje, kao i zbog opasnosti od ponavljanja dela.
Dolores je juče na svom Fejsbuk profilu ostavila poruku: ''Počivaj u miru, ljubavi''. Dolores D. koja na fejsbuku koristi nadimak Pliva Blue, poznata je po tome što na svoj profil postavlja fotografije sado-mazo seansi. Fotografije su dostupne samo njenim prijateljima. Nakon ubistva Vedrana Tomasa, Dolores je svoj status promenila u – udovica.

Vedran, ubijeni brat

Vedran, ubijeni brat

Poslednji komentari
  • Irena Vreme: 04.01.2013 12:09h

    "...kao i zbog opasnosti od PONAVLJANJA DELA..."???? Da li je moguce nekog ubiti vise puta?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP