Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAVIČNO

Mladi fudbaler Stouka
izbo devojku 60 puta na zabavi!

Autor: Daily Mail | 07.09.2012 - 16:11:00h | Komentara: 0

Fudabler premijer ligaškog kluba Stouk, Endru Hall (18) priznao je da je ubio Megan Leigh Pit početkom juna ove godine u Bedforširu. Ljubomorni fudbaler dobio je danas doživotnu kaznu zatvora nakon što je priznao da je masakrirao svoju devojku ubadajući je noževima više od 60 puta na jednoj zabavi.

Telo nesrećne devojke, koja je bila učenica Harlington škole u Danstejblu, pronađeno je prekriveno sa velikom količinom krvi kako leži na podu. Više od 60 ubodnih rana nalazile su u predelu glave, vrata i grudi. Dva noža, uiključujući i reckasti nož za hleb, pronađeni su pored njenog tela.

Fudblaer Stouka koji je ubio devojku

Ubica: Endru Hall | Foto: Stouk City F.C.

Sudija Ričard Foster osudio je fudbalera podmlatka Stoukove akademije na doživotnu kaznu zatvora sa mogućnošću pomilovanja tek nakon 10 godina robije. Povod za ovaj svirepi zločin je ljubomora i to što je Hall mislio da ga devojka vara sa jednim prijateljem sa kojim se ona samo družila. Megan je više puta pokušavala da objasni Hallu da joj je taj dečko samo prijatelj ali joj on nije veroavao.
Svoju presudu sudija Ričar Foster je pred Kraljevskim sudom u Lutonu obrazložio sa "Hall je podmuklo opljčako Megan za njen živo i tako lako odbacio svoju obećavajuću fudbalsku karijeru.

Megan ubijena devojka

Petnestogodišnja žrtva: Megan Leigh Pit| Foto: INS

 
- Megan je bila bistra, normalna, društvena petnestogodišnjakinja koju je tek čekao život. Tako si joj okrutno oduzeo život. Ona nikad neće iskusiti uzbuđenje uspešnih rezultata ispita i daljeg obrazovanja, osećaj da bude deveruša na venčanju svoje najbolje prijateljice ili osećaj osamnestog rođendana. Dove si njen život do kraja u njenoj petnestoj godini - rekao je sudija Foster i nastavio da je očigledano da je Hall bio ljubomoran na njena nevina prijateljstva sa drugima.

- Megan je više puta pričala svojim prijateljima da je optužuješ da te vara. u jednoj poruci prijatelju rekla je "Volim ga više no išta, ali ne mogu više da se borim sa tim." U poruci koju je poslala tebi pisalo je "Ti mi ne veruješ, koja je onda poenta toga da budemo zajedno." Takođe je svojoj prijatlejici rekla da se plaši - zaključio je sudija Foster i dodao da prihvata da ubistvo nije bil sa predumišljajem zato što je Hall odbacio karijeru talentovanog fudbalera.
Porodici ubijene Megan, koja je prisustvovala suđenju sudija foster je rekao da se nada da će ova presuda doneti neku utehu porodici i prijateljima i da će biti početak jednog dugog procesa zaceljenja. Mladi fudbaler je uhapšen tog jutra, nakon što je počinio zločin, ali protiv njega nije mogla da se podigne optužnica zato što je moram odmah u bolnicu zbog ozbiljne posekotine koju je imao na levoj ruci. Četiri dana nakon toga, kada se oporoavio u bolnici i kada je mogao da priča sa policijom protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo. U trenutku zločina Hall je bio u akademiji Stouka, i bio je na ivici da potpiše profesionalni ugovor sa klubom. Hall je igrao za podmladak Stouka i čak je postigao važan go ranije ove godine koji njegov tim uveo u četvrtu rundu FA kupa. Njegov igrački profil je skinut sa liste igrača ispod 18 godina sa zvaničnog sajta ovog kluba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP