Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UŽASNO

Monstrum sa Pala upucao devojku u glavu, pa rekao da je to uradio "onako"?!

Autor: Nezavisne / A. O. | 26.03.2013 - 17:31:00h | Komentara: 0

Lazaru Čavarkapi, zvanom Čava (20), i Vladimiru Čodi osumnjičenim za ubistvo Sofije Vukadin (17), učenice Srednjoškolskog centra na Palama, određen je pritvor, a tokom saslušanja u policiji Čodo je priznao neovlašćeno posedovanje oružja i pomaganje Čavarkapi,

Prema raspoloživim podacima, Sofija Vukadin i njena komšinica i prijateljica Gordana Stanković zajedno su izašle u provod i navodno bile u kafiću RC.
Kada su izašle, Sofija je u blizini roštiljnice Jutro u Zanatskom centru na Palama susrela bivšeg dečka Srđana Kneževića, i posvađala se s njim.

Sofija Vukadin

Sofija Vukadin | Foto: facebook

Čodo je u svojoj izjavi naveo da je te večeri izašao na Pale sa Čavarkapom i da su malo popili. Čodo je Čavarkapi prethodno rekao da u svom vozilu ima pištolj CZ kalibra 7.62 milimetra, i da pretpostavlja da ga je Čavarkapa nosio sa sobom tokom njihovog izlaska.
Kada su naišli na raspravu između momka i devojke Čavarkapa i Čodo su prišli i počeli da dobacuju.
Navodno im je Sofija uzvratila psovkom, na šta je Čodo prišao i ošamario je. Tada je prišao i Čavarkapa, takođe je ošamario i upitao “Hoćeš da te ubijem”, na šta mu je ona odmah odgovorila “Ubij”. Čavarkapa je potegao Čodin pištolj i bez razmišljanja joj pucao u glavu.
Sofija Vukadin je ubijena u 2.40 sati pred očima prijateljice, bivšeg mladića i još 5 - 6 osoba. Kada je Sofijin bivši mladić upitao Čavarkapu zašto je ubio, Čavarkapa mu je na to, navodno, odgovorio: “Onako”.
On i Čodo su nakon toga otrčali do golfa 2, koji je bio parkiran u blizini i počeli da beže, a uhvaćeni su nakon što im je vozilo sletelo sa puta.
Pištolj iz kojeg je devojka ubijena, nađen je odbačen iz automobila. U policiji je utvrđeno da su njih dvojica imali 0,71 i 0,8 promila alkohola u krvi, što i nije stepen pijanstva u kojem čovek nije svestan svojih postupaka.
Sofija Vukadin, inače kćerka Aleksandra Vukadina, koji je ubijen 7. januara 2000. u diskoteci Koran, juče je sahranjena u prisustvu rodbine, prijatelja i poznanika.
Na području opštine Pale danas je dan žalosti zbog njene tragične smrti.

Puške u kući
Prilikom pretresa kuće Vladimira Čode pronađene su poluautomatska puška, dve puške M-48 i određena količina municije, dok su tokom pretresa kuće Lazara Čavarkape nađene dve lovačke puške.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP