Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KUDA IDE OVAJ SVET?!

Monstrumi od dece: Pa šta ako smo ga ubili? Bilo nam je dosadno!

Autor: Tanjug | 20.08.2013 - 11:50:00h | Komentara: 0

Trojica američkih tinejžera je u Oklahoma Sitiju ubila jednog australijskog igrača bejzbola "iz zabave i zato što im je bilo dosadno", saopštila je danas tamošnja policija.

Policijski načelnik Deni Ford je naveo da je australijski sportista, Kristofer Lejn, bio u poseti americkom gradu Dankanu, u kojem žive njegova devojka i njena porodica, kad su ga prošle nedelje dok je džogirao upucala trojica tinejžera, prenela je agencija AP.


Jedan od trojice počinilaca, star 17 godina, priznao je zločin policiji, ali oružje kojim je ubistvo počinjeno još nije pronađeno.

Druga dvojica tinejdžera, stari 15 i 16 godina, nalaze se u pritvoru, a očekuje se da će danas protiv njih trojice biti podnete optužnice za ubistvo sa predumišljajem.

"Videli su Kristofera kako prolazi i jedan od njih je rekao: "Evo nam mete", naveo je Ford i dodao: "Dečak koji je priznao zločin nam je rekao: 'Bilo nam je dosadno i nismo imali šta da radimo, pa smo odlučili da nekog ubijemo."

Dečak je dodao da su 22-godišnjeg australijskog sportistu pratili neko vreme u automobilu i da su ga upucali sa ledja, da bi se zatim odvezli dalje, rekao je Ford.

On je u intervjuu televizijskoj stanici KOCO u Oklahoma Sitiju naveo kako je jedan od tinejdžera rekao da su Kristofera ubili "iz zabave".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP