Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ZASTRAŠUJUĆE

Morsijeve pristalice bacaju mladića sa zgrade (VIDEO)

Autor: Telegraf.rs | 08.07.2013 - 18:36:00h | Komentara: 1

Monstruozan zločin dogodio se u Egiptu tokom nasilnih protesta kada su pristalice svrgnutog predsednika Mohameda Morsija bacile sa krova Hamada Badra (19), a zatim ga tukli do smrti! Snimak stravičnog ubistva iz Aleksandrije pojavio se na Internetu, a na njemu se vidi da je jedan od ubica nosio zastavu Al Kaide!

- Hamad Badr i njegova tri prijatelja slavili su svrgavanje predsednika Morsija, kada su naleteli na grupu pristalica bivšeg predsednika – rekao je otac ubijenog dečaka Mohammad Bad.

Stravičan zločin u Egiptu

Stravičan zločin u Egiptu

 Na videu, koji je verovatno snimljen mobilnim telefonom sa zgrade preko puta, vide se četiri tinejdžera kako beže na nekoliko metara visoku betonsku strukturu. Rulja ih je potom okružula, gađala kamenjem i pokušala da ih se dočepa. Ubrzo nakon toga, dva mladića bačena su sa betonske strukture te divljački pretučeni.

- Moje dete koje su bacili pa mu unakazili telo imao je samo 19 godina i četiri dana. Njegova jedina krivica bila je što je slavio svrgavanje Morsija – rekao je otac ubijenog.

Da se situacija u Egiptu ne smiruje pokazuje i zločin koji se jutros dogodio u Kairu, kada su ubijena 42 pripadnika Muslimanske braće.

Poslednji komentari
  • milovan Vreme: 09.07.2013 10:17h

    Ako je dokaz zastava,jak im je dokaz??? Pa zar nije mogla protivnicka strana da uzme tudju zastavu.??!!! Ja nisam musliman,ali ovo je propaganda teska.Setite se samo kako su nas Srbe prikazivali.Pa Izraelci su snimali filmove,a prikazivali ih kao autenticne snimke. Ko plati,taj mlati.Sve je to EPP.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP