Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

HOROR U ZAGREBU!

Muž sa familijom zatočio, silovao i bičevao trudnicu!

Autor: | 16.12.2014 - 11:54:00h | Komentara: 0

Zbog oduzimanja slobode trudnoj 17-godišnjoj tinejdžerki te pretnji njenoj porodici da će ih ubiti i poslati kući poštom u paketu, nakon četiri meseca podignuta je tužba protiv njenog muža T.M. (19) i svekrve Lj.M. (48) i svekra S.K. (44) koji se trenutno nalaze iza zatvorskih rešetaka.

Tortura | Foto: Profimedia

Trudnica mesecima trpela torturu | Foto: Profimedia

- Što ste došli? Šta hoćete? Pobiću vas i poslati kući poštom u paketu - vikali su majci, sestri i ujni 17-godišnje trudnice mladin zet i njegov otac, a podržala ih je i njegova majka. Prava drama odvijala se u jednom zagrebačkom kvartu, nakon čega se prestravljena porodica snaje koju je nova porodica pretvorila u robinju obratila policiji za pomoć.

Optužnica tereti bračni par Lj.M. i S.K. i njihovog sina T.M. da su od maja do 9. avgusta u porodičnoj kući u Zagrebu držali zatočenu 17-godišnju sinovljevu suprugu. Ograničavali su joj kretanje i kontakte s roditeljima, prisiljavali je na težak fizički rad, a sve to je bilo propraćeno psovkama i fizičkim maltretiranjem.

Navodno su joj svaki put pokazivali i revolver koji bi se, ako bude neposlušna, mogao “na njoj i isprobati”. Umesto da u miru provodi trudničke dane i privikava se na buduću ulogu majke, 17-godišnjakinja je grcala u suzama, živela u strahu više meseci i rizikovala pobačaj. Uz to, njen muž (19) je i silovao.

Slučaj je dobio stravičan epilog 8.avgusta, kada su buduću mladu majku došle da posete majka, sestra i ujna. Nije im se javljala na telefon pa su se zabrinule i iznenada banule na vrata svoga zeta. Tada su na užasan način osetile da nisu dobrodošle.

Odmah po ulasku u dvorište dočekao ih je svekar s bičem u ruci kojim je pokušavao da udari sestru sinovljeve supruge. Ona mu se izmicala pa su pale i teške pretnje ubijanjem, komadanjem i slanjem tela paketom na kućnu adresu. Videvši da nema dijaloga i da je život 17-godišnjakinje ugrožen, digle su na noge policiju.
Inače, zet je poznat i švedskoj policiji jer je, nakon što je list pisao o njegovoj krađi zlatnog nakita od starica, pretio da će dići u vazduh redakciju lokalnog tabloida Blekinge Läns Tidning (BLT) u Karlskroni.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP