Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

RAZREŠEN SLUČAJ OTMICE TRI DEVOJKE U KLIVLENDU

Na slobodi posle 10 godina!

Autor: Ekipa Alo! | 08.05.2013 - 07:51:00h | Komentara: 0

Konačno! Tri devojke koje su nestale u Klivlendu pre desetak godina pronađene su u jednoj kući u tom gradu i sve su u dobrom zdravstvenom stanju. Policija je uhapsila tri osobe u vezi sa slučajem koji je šokirao javnost!

Preživele  pakao:  Amanda  i Đina

Preživele pakao: Amanda i Đina | Foto: Reuters

Amanda Beri, Đina de Džizus i Mišel Najt su u razmaku od po blizu godinu dana nestale pre jedne decenije. Sve je počelo tako što je jedna od devojaka pozvala policijski broj za hitne intervencije 911, pošto je uz pomoć jednog od komšija pobegla iz kuće u kojoj se nalazila.

Kuća u kojoj  su devojke  držane

Kuća u kojoj su devojke držane | Foto: AP

Komšija heroj!


Heroj zahvaljujući kome je slučaj rešen je komšija Čarls Remzi, koji je iz kuće gde su otete devojke bile držane čuo Amandinu vrisku i povike.
“Ugledao sam devojku koja je kao luda pokušavala da izađe napolje. Razvalio sam vrata i pomogao joj. Odveo sam je u svoju kuću, odakle smo pozvali policiju”, rekao je Remzi.

“Ja sam Amanda Beri. Vodim se kao nestala deset godina i sada sam slobodna”, rekla je devojka policijskoj dispečerki, uz adresu na kojoj se nalazi.

Policija je uhapsila Arijela Kastra, vlasnika kuće u kojoj su devojke držane u podrumu, i dvojicu njegove braće. Amanda Beri je nestala u 17. godini u aprilu 2003, kada se vraćala sa posla iz “Burger king” restorana. Druga žrtva, Đina de Džizus, oteta je sa 14 godina dok je išla ka kući iz škole godinu dana kasnije.
Mišel Najt se vodi kao nestala od 2000. Kuća u kojoj su pronađene nalazi se samo nekoliko kilometara udaljenosti od mesta sa kojih su otete. Pored tri otete devojke iz kuće je spasena i šestogodišnja devojčica za koju se pretpostavlja da je Amandina ćerka.
Komšije tvrde da nikad nisu primetile ništa sumnjivo u kući i da devojke nikada ranije nisu videli.

Arijel Kastro

Arijel Kastro

Otmičar vozač školskog autobusa!
Uhapšeni Arijel Kastro (52) vlasnik je kuće gde su devojke bile držane. On je vozač školskog autobusa i policija je uhapsila i dvojicu njegove braće, stare 50 i 54 godine, koji nisu živeli sa njim. Cezar Kastro, vlasnik prodavnice i stric uhapšenog, tvrdi da su svi u porodici šokirani jer je nećaka poznavao “kao dobrog momka” i muzičara koji svira kontrabas. Sin uhapšenog Kastra, koji se takođe zove Arijel, napisao je za lokalne novine članak o nestanku Đine de Džizus.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP