Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KRVAVI MARATON

Napad izvela dvojica bombaša?!

Autor: Ekipa Alo! | 19.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Američke vlasti dobile su „čiste” fotografije lica dvojice muškaraca sa rančevima za koje veruju da su učestovali u bombaškom napadu u Bostonu, u kome su poginule tri, a povređeno je više od 170 osoba!

U napadu su  poginule tri osobe

U napadu su poginule tri osobe | Foto: Reuters

Kako piše „Chicago Tribune”, nadzorne kamere robne kuće koja se nalazi nedaleko od mesta eksplozije su uhvatile jednog od njih kako ostavlja ranac sa bombom napravljenom od ekspres londa u blizini linije cilja. Na drugim snimcima je „uhvaćen” još jedan sumnjivi muškarac, a FBI sada proverava telefonske pozive i podatke mobilnih operatera kako bi utvrdio identitet bombaša.

Mediji su ranije objavili fotografije jednog od osumnjičenih koji beži sa rancem sa mesta eksplozije u suprotnom pravcu od ostalih povređenih. FBI je zamolio građane da prijave sve čega se sećaju, prvenstveno ljudi koji su možda nosili tešku crnu torbu blizu linije cilja.

„Osobe koje su ovo uradile su nečiji prijatelji, kolege ili komšije. Neko mora da zna ko je ovo uradio”, rekao je Ričard Deslauri, šef FBI u Bostonu.
Za napad još nijedna teroristička organizacija nije preuzela odgovornost i sve je više onih koji veruju da iza zločina stoje domaći ekstremisti. TV stanica „Si-En-En” (CNN) demantovala je u sredu uveče vest da je FBI uspeo da otkrije identitet osobe koja je ostavila ranac sa bombom na bostonskom maratonu i da je osoba uhapšena.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP