Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NIGERIJSKI STUDENT MEDICINE

"Naučno" dokazao štetnost gej brakova!

Autor: Ekipa Alo! | 18.09.2013 - 13:58:00h | Komentara: 3

Nagrađivani student medicine na nigerijskom Univerzitetu u Lagosu tvrdi da je "pobio" gej brakove uz pomoć nauke - koristeći magnete.

Student iz Lagosa koji je

Student iz Lagosa koji je "naučno" pogazio gej brakove

Čibuiem Amalaha tvrdi da, prema njegovim eksperimentima, severni i južni pol magneta se međusobno privlače, dok se isti polovi međusobno odbijaju. "To znači da muškarac ne može privući drugog muškarca, jer su isti, te da žena ne bi trebalo da privuče drugu ženu jer su iste. Tako sam, uz pomoć fizike, dokazao da su gej brakovi pogrešni", rekao je Amalaha.

Mladi student, koji veruje da će jednog dana osvojiti Nobelovu nagradu, "dokazao" je da su gej brakovi pogrešni i uz pomoć hemije, biologije i matematike. Doktor Henri Bojo sa odeljenja za fiziku Univerziteta u Lagosu pun je hvale za mladog studenta.
"On je vrlo pametan momak. Vrlo je iskren oko svojih naučnih otkrića. Kada pričate s njim, bude vam jasno da razume to o čemu govori. Vrlo je uverljiv", rekao je Bojo.
"Koristio je nauku i matematiku kako bi pokazao da su gej brakovi pogrešni, i na tome smo radili na našem univerzitetu. Neki ljudi se pozivaju na religiju, ali on je otišao korak dalje i koristio je nauku. Dopustio sam mu korišćenje moje laboratorije na univerzitetu. To je njegova ideja, zaslužuje sve pohvale, i mi tu ideju podržavamo", dodao je proesor.
Nigerija je inače na glasu kao izrazito homofobna zemlja, pa su tako homoseksualni odnosi kažnjivi zatvorskom kaznom do 14 godina, a u severnim krajevima zemlje homoseksualnost se kažnjava i smrću. Smrtna kazna se izvršava kamenovanjem.
Poslednji komentari
  • Perica Vreme: 18.09.2013 14:54h

    ehhhhhh sto nismo Nigerija

  • dejan Vreme: 18.09.2013 23:24h

    Pa vi i JESTE Nigerija, nisi primetio?

  • Dejan_1986 Vreme: 30.09.2013 10:42h

    Bravo momče! Izmislio si toplu vodu na UNIVERZITETU, dok smo mi polove iz fizike učili u osnovnoj... Da li je moguće da ima toliko mediokriteta na ovom svetu da više postaje apsurdno čitati ovakve nebuloze... Kao prvo, to što "inteligentni" mladi homofob "istražuje" je štivo iz osnovne škole a pored toga potpuno je nekompetentno upoređivati živa bića sa naelektrisanim polovima... Šta ćemo onda sa gej životinjama? Zar tu priroda nije rekla svoje?! I gde su te dodatne "studije" iz hemije i matematike koje "pobijaju" gej "privlačenja"? Ljudska glupost i zloba, kao i neznanje dovodi do toga da me je sramota što sam čovek!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP