Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

INTERNET JE ČUDO

Ne nasedajte: Napravili sajt za lažiranje cele trudnoće?!

Autor: 021.rs | 19.01.2014 - 20:25:00h | Komentara: 0

Na internetu možete kupiti uglavnom šta god vam zatreba, a od skoro možete naći i sve što bi vam bilo potrebno ako želite da lažirate trudnoću.

3

Testovi za trudnoću koji pokazuju da ste trudni, iako niste mogu da se nađu na sajtovima poput eBay i to za 700 dinara, dok na internetu postoji i ceo sajt posvećen lažnim trudnoćama, od začeća do rođenja.
Sajt "Fake a Baby" (Lažiraj trudnoću), koji isporučuje svoju robu širom sveta, pored lažog, pozitivnog testa za trudnoću, prodaje i lažni DNK test, lažne tablete za trudnice kao i lažne trudničke stomake svih veličina.
Na sajtu stoji da svi njihovi proizvodi služe da se "napravi najbolja šala na svetu". Kod njih možete da pronađete čak i lažni "dokaz o trudnoći" u vidu doktorskog uverenja od pravog doktora i to za samo 2.000 dinara.
Jedino što ovaj sajt zahteva od kupaca jeste da potvrde da njihovu robu neće koristiti za ilegalne radnje i prevare, već samo u okviru šale bila ona neslana ili ne. Sajt i upozorava kupce da pre upotrebe proizvoda "provere smisao za humor osobe na kojoj nameravaju da upotrebe njihove proizvode, jer njihovi proizvodi mogu da imaju emotivne posledice".
Savetuju takođe da morate da poznajete dobro svoju "žrtvu" jer neki ljudi ne smatraju ovakve stvari smešnim, pa je potrebno da žrtva ima "razvijen smisao za humor".
Sajte se na taj način ogradio od bilo kakvih tužbi koje mogu da nastanu nepravilnom i ilegalnom upotrebom njihovih proizvoda, jer navodi da su njihovi proizvodi namenjeni "samo za zabavu".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP