Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

FRANKFURTSKA POLICIJA SARAĐUJE SA TELEVIZIJOM

Nemci emitovali film da pronađu ubice Srba! (VIDEO)

Autor: B. J. | 24.10.2013 - 12:53:00h | Komentara: 0

Frankfurtska policija emitovala je na nemačkoj javnoj televiziji ZDF kratki film koji je snimila o stravičnom ubistvu Zemunca Marka Jakšića (20) i Boranina Bojana Ristića (37) krajem decembra prošle godine u hotelu „Luksor“ u Frankfurtu.

Traže se: Laki i Crni

Traže se: Laki i Crni

Film koji je snimljen da bi animirao građane da svojim informacijama doprinesu potrazi za ubicama u ekskluzivnoj izjavi za "Alo!" najavio je nedavno Aleksander Kibling, šef kancelarije za medije frankfurtske policije.

Nemački Interol raspisao je u aprilu poternicu za Podgoričaninom Aleksandrom Kneževićem (26) zvanim Laki i za sada neidentifikovanim mladićem sa nadimkom Crni, za koga se veruje da je iz Crne Gore, koji su u noći između 29. i 30. decembra 2012. masakrirali dvojicu Srba u hotelu „Luksor“ u Frankfurtu.

Žrtve: Marko  Jakšić i Bojan Ristić

Žrtve: Marko Jakšić i Bojan Ristić

Za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do njihovog hapšenja policija je ponudila i nagradu od 5.000 evra i otvorila posebnu telefonsku liniju 0049 69 755 51155, na kojoj operateri govore i srpski jezik.

U dokumentarcu koji je prikazan u emisiji „Dosije XY“ na drugom programu ZDF-a potvrđena su pisanja "Alo!" nakon ubistva da je motiv svirepog ubistva bio sukob oko narko-tržišta, te da da Srbi nisu doputovali u Frankfurt da se bave raznošenjem pica, kako su poznanici tvrdili. Otkriveno je takođe da je meta napadača bio Jakšić, kao i da se Ristić uoči ubistva dopisivao sa devojkom ni ne sluteći da ubice danima tragaju za Jakšićem.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP