Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO

Nevina devojka silovana na obali Sane!

Autor: Nezavisne novine | 06.07.2013 - 16:14:00h | Komentara: 4

Policiji u Sanskom Mostu silovanje je prijavila 24-godišnja L. V, rodom iz Prijedora, koja tvrdi da ju je silovao muškarac koga je te večeri upoznala i krenula u šetnju. Iako nije znala puno ime i prezime napadača, policija je uspela da uhapsi silovatelja.

silovanje

L.V. na najgori mogući način izgubila nevinost | Foto: tolivelugu.com

Devojka je dovedena u Policijsku upravu u Sanskom Mostu u pratnji dve osobe. Iako nije znala ko je muškarac koji ju je silovao, policija je otkrila da se radi o osobi sa područja opštine Ključ, tačnije iz sela Kamičaka. Ubrzo je uhapšen Elvedin Kadić (26).

Policijski inspektori i kriminalistički tehničari su na mestu gde je devojka tvrdila da je napadnuta, pronašli ugaženu travu i slomljeno granje. Prema naredbi kantonalne tužiteljke Vildane Dedić, u Opštoj bolnici Sanski Most izvršen je ginekološki pregled L. V, kojim je potvrđeno da je zaista silovana.

Istraga je otkrila da su se Kadić i L. V. upoznali te večeri, a momak ju je zamolio da prošetaju, posle čega su došli na obalu Sane. Pokušao je da je poljubi, što je devojka odbila, posle čega ju je napao, odvukao do obližnjeg žbunja i silovao. Devojka je zvala u pomoć i vrištala, ali je niko nije čuo. Silovana L.V. do tada nije imala seksualno iskustvo.
Poslednji komentari
  • Srdjan Vreme: 06.07.2013 17:55h

    A sto je bitno sto je ona nevina?

  • bitno je! Vreme: 06.07.2013 21:36h

    Isto se moglo dogoditi i onoj koja više nije nevina, ali se dogodilo osobi koja nema seksualna iskustva. Umesto da to doživi na jedan normalan način, bez obzira koliko joj je godina, ostat će joj trauma za celi dalji život. Nije bitno što više nije nevina, već to što nije stvar da je upotrebi kako ko hoče i kad hoče. Bar danas devojke nemaju predrasuda i niko ih ne obavezuje da budu nevine do udaje, bilo bi smešno, ali majmun je mogao želju negde drugo utažiti bez takvih brutalnosti. Sve što je silom nije milom. Još fali samo da još neko kaže da je ona kriva, što mu se "našla na putu" ili da je ona neim prouzorokovala. Saosećam sa ovom osobom, želim joj brz psihički oporavak, za njeno dobro.

  • Pera Vreme: 06.07.2013 21:46h

    Da imas cerku ne bi postavljao tako glupo pitanje.

  • jocaaa Vreme: 07.07.2013 02:38h

    pa bitno je zato sto se jasno zakljucuje da ima nevinih i do 24..to me podseti na film secerna vodica..cetvrt veka nevino......jeste da danas pocinju u 13..14ali ima devojaka koje pocnu cak i u 30 sto je ipak malo kasno......a strasno je sto je toliko cekala pravog i onda ovo da joj se desi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP