Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PRIJATELJI PREMINULE JASINITE SALDANI (46) U ŠOKU

Nije mogla sebi da oprosti grešku!

Autor: Ekipa Alo! | 09.12.2012 - 08:00:00h | Komentara: 2

Okolnosti pod kojima je umrla Jasinita Saldani (46), medicinska sestra iz bolnice „Kralj Edvard Sedmi“, još nisu poznati, ali sve ukazuje na to da je digla ruku na sebe pošto je nasela na neslanu šalu voditeljskog dvojca australijske radio-stanice.

Bila je uvek  vesela: Jasinita  Saldani

Bila je uvek vesela: Jasinita Saldani

Oni su joj se pre četiri dana predstavili kao britanska kraljica i princ Čarls i raspitivali su se o zdravlju novopečene trudnice Kejt Midlton, vojvotkinje od Kembridža. Takvu grešku, piše britanska štampa, Saldanijeva jednostavno sebi nije mogla da oprosti.


Saldanijeva, prema pisanju britanske štampe, nikada nije pokazivala znake psihičkog rastrojstva niti da bi mogla da izvrši samoubistvo. Njeni prijatelji, kolege i komšije o njoj imaju samo reči hvale. Opisuju je i kao stidljivu i tihu.
„Bila je vredna i uvek nasmejana. Zvali smo je Džes“, rekao je jedan kolega iz bolnice u kojoj je Saldanijeva radila četiri godine. Ona se pre 10 godina doselila iz Indije zajedno sa svojim mužem Benom Barbarozom (49), računovođom u bolnici. Imala je sina (16) i ćerku (14) i živeli su u trosobnoj kući.

Policija odnosi  Jasinitino telo nađeno u centru Londona

Policija odnosi Jasinitino telo nađeno u centru Londona


Komšinica Maksin je opisuje kao divnu ženu, nasmejanu i veselu.
„Šalili smo se s njom jer je bila kraljičina medicinska sestra. Mnogo će nam nedostajati“, rekla je Maksin i dodala da je Jasinitina porodica u veoma teškom stanju zbog tragedije.

Australijski voditelji su uputili poziv bolnici u utorak ujutru i snimak kasnije emitovali u programu. Jasinita se javila na telefon jer u to vreme recepcionar nije radio. Ona je prosledila poziv medicinskoj sestri vojvotkinje, koja je otkrila detalje o trudnoći.

Princ  Vilijam  i Kejt  Midlton

Princ Vilijam i Kejt Midlton

Jasinita je kasnije pronađena mrtva u centru Londona. Princ Vilijam i Kejt su odmah nakon tragične vesti izrazili duboku žalost, ističući da su svi u uglednoj privatnoj bolnici „divno pazili na njih“. Jasinita Saldani, nakon što je nasela na šalu, nije bila suspendovana, a zbog incidenta bolnica nije dobila nijednu kritiku iz kraljevske palate.

Voditelji skinuti sa radija


Voditelji australijske radio-stanice “2Day FM” Mel Greg i Majkl Kristijan uklonjeni su iz radijskog programa, a njihova radio-stanica je obustavila svako oglašavanje do ponedeljka iz poštovanja prema preminuloj Jasiniti Saldani. Rajs Holeran, direktor kompanije koja je vlasnik sidnejskog radija „2Dej FM“ izjavio je da su voditelji Mel Greg i Majkl Kristijan „potpuno slomljeni“ zbog smrti medicinske sestre.

Poslednji komentari
  • ROZMARINA-BEBA Vreme: 09.12.2012 12:40h

    STO BLESAVIJE OBJASNJENJE TO LJUDI KAOOVCE BOLJE GUTAJU...AKO SE NEKO SALIO ONDA ONA NIJE JER JE RADILA U BOLNICI ZNALA GDE JE ROZMARI PARDON KEJT I STA SE DESAVA. ROZMARI SMRCU POCINJE ZIVOTSVOGA DETETA, ZANIMLJIVO. TAKO SU OVI ISTI 99TE UBILI CITAV JEDAN NAROD SRPSKI STO NE BI JEDNU SETSRU?

  • JA Vreme: 09.12.2012 15:53h

    Objasnjenje za OVCE, ali MASONI i ILUMINATI rade svoj posao, kao princezu, tako i ovu, a za sve je kriv neko "treci"...pa gde si "treci" nikako da te uFatimo..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP