Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SRAMOTA!

Obamin brat je siledžija i pedofil!

Autor: Ekipa Alo! | 05.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Parlamentarni izbori u Keniji koji su juče održani privukli su veliku pažnju javnosti i zbog toga što je na njima učestvovao i jedan Obama!

Kandidovao se za guvernera oblasti Siaja u Keniji: Malik Obama

Kandidovao se za guvernera oblasti Siaja u Keniji: Malik Obama

Malik Obama (54), polubrat po ocu američkog predsednika Baraka Obame, kandidovao se za guvernera oblasti Siaja, u kojoj živi oko milion stanovnika, a gde većina građana preživljava sa manje od dolara dnevno.


„Kada gledam uspeh koji je moj brat postigao u Americi, osećam da bih izneverio svoj narod kada ne bih krenuo njegovim stopama i okončao njihovu patnju uz pomoć angažovanog, iskrenog i usmerenog liderstva“, rekao je Malik.

On ima još jedan motiv da se kandiduje. To je plata od 130.000 evra na godišnjem nivou, za koju prosečan Kenijac mora da radi 66 godina! Tu su još i pozamašna penzija i doživotni telohranitelj. Naizgled, Malik zaista ide Barakovim stopama. Ipak, on je siledžija i pedofil. Naime, Malik ima čak 12 žena, a dve su ga optužile da ih je teško pretukao. Jednu od svojih supruga Malik je zaveo dok je još bila devojčica. Prema zakonima koji važe u Keniji, zabranjen je seksualni odnos sa ženskim osobama mlađim od 18 godina.

Krv nije voda:  Barak i Malik Obama iz 1992.

Krv nije voda: Barak i Malik Obama iz 1992.

Malik je devojčicu primetio dok je dolazila sa majkom na molitvu u džamiju.
„Udaja za Malika mi je bila najgora odluka u životu. Naš odnos smo držali u tajnosti jer sam ja bila maloletna. U početku je bio dobar, a onda se promenio. Postao je nasilan, tukao me je i vikao“, kaže Šeila Anjango, sada već bivša Malikova žena.

Od kada je napustila Malika, ona se krije u majčinoj kući od blata.
Hafsa Abvanda (33) pet godina je bila udata za Malika, sve gok 2008. nije pobegla.

„On je nasilnik koga više nikad u životu ne želim da vidim.“
Prema islamu, Malik može da ima četiri žene. Međutim, on ima nekoliko imanja širom zemlje, gde žive njegove supruge. Barakov otac Barak Obama stariji imao je ukupno četiri žene koje su mu rodile osmoro dece.
On je poginuo u saobraćajnoj nesreći u 46. godini. Barakova majka je belkinja iz Kanzasa, koju je Barak Obama stariji upoznao na Havajima. Koliko su Barak i Malik bliski, svedoči i podatak da mu je Malik bio kum na venčanju sa Mišel 1992.

Malik Obama

Malik Obama

Na izborima 12 mrtvih


Najmanje 12 osoba, među kojima šest policajaca, poginulo je u neredima koji su izbili u Keniji za vreme održavanja opštih izbora! Nemire su izazvali pripadnici secesionističkog pokreta Republički savet Mombase. Oko 200 mladih sa puškama, lukovima i strelama i mačetama sukobilo se s pripadnicima policije u predgrađu Mombase, na obali Indijskog okeana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP