Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UZALUD SPREMIO SAHRANU I OBAVESTIO RODBINU

Obavešten da mu je otac umro, pa ga zatekao živog u bolnici!

Autor: 24 sata / Nezavisne novine | 31.05.2013 - 20:20:00h | Komentara: 0

Zavidovićanina Izeta Džinića (57) iz bolnice su obavestili da mu je otac umro, da bi, kad je stigao da preuzme telo, oca zatekao kako sedi na krevetu! Izetov otac Ramo (86) danima leži na Intenzivnoj njezi u teškom, ali stabilnom stanju, prenosi Zenicablog.com

Kovčeg je pronađen  u vozilu saučesnika  u krađi

Džabe organizovao sahranu

- U ponedeljak sam bio ocu u poseti i uveče me je preko centrale bolnice nazvala dežurna sestra i obavestila da je on umro. Proverili smo, nazvali broj sa kojeg je zvala, a onda sam javio braći i rodbini koji su van države - priča Izet.


S obzirom na to da je obavešten o "proceduri preuzimanja tela", Izet nije ponovo zvao bolnicu, nego je organizovao sahranu, izradio smrtovnice, a u međuvremenu su stigli i rođaci iz inostranstva.


- Sa pogrebnim vozilom sam stigao u bolnicu i na odeljenju mi je sestra rekla: Otac je tu, čeka vas. Pogledao sam u nju, a onda kroz vrata, i ugledao oca kako sedi na krevetu. Nisam mogao verovati da su mogli napraviti takvu grešku - ispričao je šokirani Izet.


Ubrzo se ustanovilo da je umro čovek do njega, a da je medicinska sestra napravila grubu grešku, pozvavši pogrešnu porodicu.


Direktor bolnice se izvinio Izetu, a on je zamolio rodbinu da poskida smrtovnice, kao i da prijatelje i rođake koji dolaze da izraze saučešće obaveštavju telefonom da je otac "živ i dalje u bolnici".


Da stvar bude gora, deca pacijenta koji je zaista umro su došla da ga posete, ne znajući da nije među živima još od ponedeljka uveče.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP