Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DEBATA

Obračun dama u roze haljinama

Autor: Ekipa Alo! | 18.10.2012 - 08:48:00h | Komentara: 0

Dok predsednička kampanja u SAD ulazi u završnicu, sve je izvesnije da će pripadnice lepšeg pola odlučiti ishod izbora! Barak Obama i kandidat republikanaca Mit Romni su izjednačeni po istraživanjima javnog mnjenja, a fokus je sada na njihovim suprugama Mišel i En.

Drži se, dragi: Barak i Mišel  Obama

Drži se, dragi: Barak i Mišel Obama

Upravo su njih dve bile zvezde druge debate koja je održana u noći između utorka i srede po našem vremenu. Mišel i En su se na debati na Univerzitetu „Hofstra“ na Long Ajlendu pojavile u gotovo identičnoj toaleti!

Obama bio bolji!

Posle neuspešnog prvog duela, kada je bio bled i neaktivan, Obama je bio ubedljiviji i agresivniji. Raspravljalo se o budžetu, porezu, imigraciji, Libiji, politici prema Kini... Ankete pokazuju da 46 odsto birača misli da je Obama bio uspešniji, dok 39 odsto misli da je Romni bio bolji.

Obe su nosile haljine jarkoroze boje. Obe su želele da izborom boje obeleže mesec borbe protiv raka dojke. Prema poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, Romni vodi protiv Obame u takozvanim sving državama, među biračima muškog pola, dok se Obama bolje kotira kod dama.
Mediji se posebno osvrću i na Romnijev gaf kada je govorio o ženama. On je rekao da se začudio što, u vreme kada je kao guverner Masačusetsa formirao svoj kabinet, među kandidatima nije bilo nijedne žene, pa je sam krenuo u potragu po ženskim udruženjima i organizacijama i naišao na „fascikle pune žena“.

Drži se,  dragi: Mit i  En Romni

Drži se, dragi: Mit i En Romni

Umesto da kaže „fascikle pune biografija žena“, Romni je upotrebio izraz koji je svojom tehnokratskom konotacijom izazvao brojne kritike na račun šovinizma. Na kraju su usledili poljupci i čestitke. Poslednja debata pred izbore 6. novembra održaće se 22. oktobra na Floridi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP