Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NIJE SVE BILO BAJNO

Ostavila ga verenica, pa je na medeni mesec otišao sa strankinjom sa aerodroma! (VIDEO)

Autor: Index.hr | 26.03.2015 - 22:48:00h | Komentara: 0

Mladoženja koji se na medeni mesec uputio s potpunom strankinjom vratio se u Veliku Britaniju i pokazao fotografije nastale na putovanju. Džon Vitbred, iz Lesteršira, je lepu plavušu, s kojom je otputovao na medeni mesec, upoznao na aerodromu pre sedmosatnog leta.

Odmor Foto: Facebook

Foto: Facebook

Dodatna avionska karta ostala mu je nakon što ga je verenica ostavila. Džon je s javnošću podelio fotografije nastale s odmora u Dominikanskoj Republici, na kojem mu je društvo pravila 36-godišnja Keli Vud iz Safoka. Uglavnom su se brčkali u bazenu i izležavali na plaži ispijajući koktele, a tvrde kako su postali jako dobri prijatelji.
"Bilo nam je prekrasno na odmoru. Puno smo se smejali i radili neverovatne stvari zajedno. Keli je divna osoba", rekao je Džon nakon povratka.
"Bila je to turbulentna atmosfera, baš ono što smo oboje želeli, a sav prikupljen novac išao je u dobrotvorne svrhe. Nikada nije bila reč o romansi, s obzirom na to da sam upravo izašao iz veze. Bilo je divno steći novu prijateljicu i na tome sam uistinu zahvalan", dodao je.
"Često slušate o ljudima koji odu na odmor s najboljim prijateljima i bude im grozno", dodao je Džon i naglasio da je upravo zato čudo to što je on postao prijatelj s potpunom strankinjom.

Odmor Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ipak nije baš sve divno. U emisiji "Good Morning Britain" priznao je da je egzotični odmor bio prožet i tugom.

"To je trebalo da bude moj medeni mesec, nikad nisam odradio tugovanje zbog raskida pa je to bio i težak period za mene. Keli je bila draga, pustila me je da imam periode tuge s vremena na vreme", ispričao je.
Keli je voditeljima emisije ispričala da nije želela da priča sa Džonom o raskidu i nije imala nameru da ga prisiljava da joj priča o bivšoj verenici.
"Želela sam da se zabavim, želela sam da se on zabavi, ali videla sam da u nekim trenucima razmišlja o onome šta je moglo da bude", dodala je, na šta je on uzvratio: "Keli mi je odvraćala misli s toga".
Keli je Džonovu priču videla na TV-u. U početku je on avionsku kartu želeo da proda na eBay-u, ali nakon što se otkrilo da je najviša ponuda lažna, odlučio je da ulaznicu stavi na nagradnu igru, čime je prikupljeno 1.500 funti za udruženje koje se bori protiv raka testisa. Keli je na eBay-u ponudila 2.500 funti, a u nagradnoj igri je kupila deset listića koji su učestvovali u takmičenju.

Odmor Foto: Facebook

Foto: Facebook

"Na TV-u mi se činio iskrenim, mislila sam da je to što čini čudesno i želela sam da se uključim. Zapela sam u kolotečinu u tom trenutku, godinama nisam bila na odmoru i dugo sam bila sama, pa nisam videla razlog zašto ne bih. Želela sam avanturu i ovo mi se činilo savršenim", ispričala je.

"Na dan takmičenja bila sam jako nervozna i uzbuđena, stvarno sam želela da pobedim. Kad sam doznala da upravo ja idem, nisam mogla da verujem. Moji prijatelji i porodica bili su uzbuđeni zbog mene" ispričala je.
Upoznali su se neposredno pre leta, iako su pre toga komunicirali mejlom i putem telefona. Onima koji su se nadali romantičnom završetku njihovog putovanja - Džon i Keli poručuju da su samo prijatelji.
"Biće to dobra priča za unuke", poručuju oboje.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP