Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

POTRESNO

Otac koji je izgubio jedinu ćerku u srušenom avionu napao Putina u pismu! (FOTO)

Autor: E.A. | 22.07.2014 - 14:48:00h | Komentara: 10

Holanđanin Hans de Borst, otac devojke Elsemijek de Borst (17), koja je poginula u padu malezijskog aviona u Ukrajini, uputio je otvoreno pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem ga optužuje za smrt svoje ćerke.

otac i ćerka

Izgubio jedino dete: Hans i Elsemijek | Foto: Facebook / Hans de Borst

Elsemijek je bila u avionu sa svojom majkom, polubratom i očuhom kada je letelica oborena u istočnoj Ukrajini.
Hans je internetu objavio pismo u kojem je naveo šta je njegova ćerka planirala nakon što završi srednju školu. U pismu je optužio Putina i proruske separatiste na istoku Ukrajine da su uništili njen život.
- Gospodine Putin, zahvaljujem vođama pobunjenika u Ukrajini jer su ubili moju jedinu ćerku, najdražu Elsemijek. Nje prosto više nema. U stranoj, zaraćenoj zemlji srušen je avion u kojem je bila. Nadam se da ste ponosni jer je uništen jedan mladi život i da možete da se pogledate u ogledalo – napisao je Hans.

dete

Foto: Facebook / Hans de Borst

Njegova ćerka putovala je na odmor u Maleziju, sa svojom porodicom.

- Elsemijek je sledeće godine trebala da polaže završni ispit, zajedno sa najboljim prijateljicama Julijom i Marinom. Bila je odličan učenik. Nakon toga je planirala da studira – piše još u pismu ožalošćenog oca, prenosi Telegraf.
Inače, u Holandiji je u porastu nezadovoljstvo zbog toga kako se u Ukrajini postupalo sa telima nastradalih.
Poslednji komentari
  • Lela Vreme: 22.07.2014 15:43h

    Uzasna tragedija za ovog i jos mnoge oceve . Na zalost mediji na zapadu su po nalogu amerikanaca vec pre bilo kakve istrage presudili da su Rusi krivi.Tipicni prosecni Holandjanin ispranog mozga koji za sebe kaze da prati politiku ako gleda vesti.

  • Bojan Vreme: 22.07.2014 16:04h

    Država čiji ste vi državljanin je 78 dana bombardovala našu zemlju i pritom ubiljala žene.decu,sve u svemu nedužne civile.Da Holandija je činila ratne zločine nad stanovnicima Srbije setimo se samo kasetnih bombi koje su bačene na stanovnike Niša.Tada se niko nije baš potresao zbog civila koji su poginuli ili ranjeni bila je to obična kolateralna šteta kako su je okarakterisali na zapadu pa i država u kojoj ti živiš.

  • jasmina Vreme: 22.07.2014 19:32h

    U potpunosti se slazem sa Bojanom i Lelom..zivim vec 30 godina u Holandiji..znam ih kako disu..!!

  • Rosmary Vreme: 22.07.2014 20:28h

    Saučešće gospodinu Hansu de Borst, to je užasan gubitak i bol koji se nikada neće ugasiti. Duboko sam uveren kao civilno lice da iza ove nesreće ne stoji Putin, adresa na koju će se uskoro obratiti sve svetske sile i glasila je sdašnji predsednik Ukrsjine. Jedini čovek koji je mogao da odobri ovakav zločin može biti samo on. Svako normalan ne slaže se sa delovanjima ukrajinske vojske prema građanima koji se ne slažu sa fašističkom vlašću. Sve nam govori žestok sukob ukrajinske skupštine ko je defakto vinovnik.

  • ana Vreme: 22.07.2014 21:16h

    Kad gionu tudje jedinice to je ok. Ko šeta dupe po ratnoj zoni glava mu je u torbi.Ne mogu oni da pomeraju zonu rata da prodju ljudi iz mirnih područja. SVAŠTA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP