Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TRAGEDIJA U SISKU

Otac ubio nepokretnu
ćerku iz samilosti?

Autor: Ekipa Alo! | 08.10.2012 - 17:44:00h | Komentara: 0

Marijana Gregurić (23) je bila tri godine nepokretna. Otac joj je danas dao tablete i izrezao joj vene po ruci, nakon čega je isto uraio i sebi, ali je preživio. Majci je od šoka pozlilo.

Marijana Gregurić

Ubio je otac iz samilosti: Marijana Gregurić | Foto: facebook

Hrvatska šolicija je potvrdila da je u Opštoj bolnici Sisak od posledica tableta i posekotina na ruci, koju joj je u stanu u Sisku u ulici Kneza Branimira naneo rođeni otac Josip Gregurić (56), preminula 23-godišnja Marijana Gregurić.

Prema neslužbenim informacijama, otac joj je dao tablete i presekao joj vene po ruci, nakon čega je isto uradio i sebi. Nesrećna devojka je umrla, a on je u bolnici na intenzivnoj njezi, ali nije životno ugrožen. Navodno je devojkinoj majci Mariji, kada je videla šokantnu scenu, od šoka pozlilo, pa su i nju odvezli u bolnicu. U hodniku ispred stana na petom spratu vidljivi su tragovi krvi.

Marijana, inače studentkinja Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, poslednje tri godine bila je nepokretna. Do 2009. godine, kako kažu svi koji je poznaju, bila je jedna od najljepših djevojaka u Sisku. Navodno se bavila manekenstvom i radila modne revije. Tada su počele da je muče jake glavobolje i leklari su joj otkrili tumor na mozgu. Otišla je na operaciju u Zagrebu sa koje se vratila potpuno nepokretna, nije mogla koristiti ni invalidska kolica.

Policija još radi na rasvetljavnju činjenica ovog ubistva i pokušaja samoubistva, ali se nagađa da je otac digao ruku na ćerku iz samilosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP