Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TALAČKA KRIZA

Otet šestogodišnji
dečak! (VIDEO)

Autor: A. O. | 30.01.2013 - 11:27:00h | Komentara: 0

Nepoznati muškarac ušao je juče u školski autobus u jednom gradiću u Alabami, ubio vozača i oteo dečaka (6), koga još uvek drži kao taoca!

Otet dečak

Ubijen vozač školskog autobusa, a oteto dete! | Foto: youtube

Kako javlja CNN, incident je započeo juče u popodnevnim satima i još uvek traje, a specijalni policijski odred SWAT tim očajnički pokušava da oslobodi dete. Otmičar za sad nije naudio dečaku, a zašto je oteo baš njega, nije poznato. Prema rečima očevidaca dečak se navodno od šoka onesvestio, a potom ga je nepoznati otmičar zgrabio, dok je drugu decu koja su bila u školskom autobusu pustio, prenosi B92.

- Rekao je da svi mogu izaći iz autobusa, a potom je zgrabio dečaka i četiri puta pucao u vozača - ispričao je jedan od očevidaca medijima.
Nakon što je zgrabio dečaka, s njim se sakrio u nekoj vrsti podzemnog bunkera ili skloništa od oluje i od tad se tu i nalazi, dok pripadnici SWAT tima pokušavaju s njim da pregovaraju putem cevi. CNN prenosi i reči komšije osumnjičenog muškarca koji je oteo dete i ubio vozaća autobusa, koji kaže da se on u taj kraj doselio pre oko dve godine i da je odmah počeo da gradi "bunker". Policija, međutim, nije objavila ime osumnjičenog, ali komšije kažu da se radi o Dotanu Iglu, koji ima 67 godina. Takođe, sve škole u oblasti u kojoj se odvija talačka drama su zatvorene.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP