Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SKANDAL

Otvorili kovčeg mrtve majke, a u njemu…

Autor: Bošnjak-ks | 03.09.2014 - 23:42:00h | Komentara: 0

Brat i sestra Ivan Čukljek (57) i Branka Pikutić (59) iz hrvatskog mesta Belca ostali su u šoku kada su videli da se u sanduku u kojem je trebalo da bude sahranjena njihova preminula majka, nalazi druga žena

Mrtvački kovčeg

- Kad smo u mrtvačnici otvorili kovčeg, zamalo smo se onesvestili. Unutra nije bila naša majka nego nepoznata žena – šokirano govore brat i sestra.
Na tamošnjem groblju oni su u utorak u 16 sati trebali da sahrane majku Ivanku Čukljek (80). Ona je umrla u subotu, a Ivan i Branka su došli u mrtvačnicu kako bi se poslednji put pozdravili s njom.
- Sreća je da je sestra želela da otvorimo sanduk. Da nije, pokopali bismo i oplakivali neku drugu ženu. Naša majka ima oko 80 kilograma, a žena u kovčegu imala je upola manje. Sanduk je bio naš, ali u njemu je bila žena obučena u odeću naše majke – rekli su brat i sestra.
Oni su alarmirali bolnicu, ali su im tamo rekli da pokojna Ivanka Čukljek nije kod njih i da nemaju nijednu mrtvu ženu u svojoj mrtvačnici.
Ubrzo je obaveštena i policija koja je za sat vremena otkrila da je pokojna Ivanka u mestu Mihovljan u sanduku Katice Plukavec (86). Kako njena porodica nije otvarala sanduk, do poziva policije nisu ni znali za zamenu.
- U šoku sam. Samo želim da dobijem telo svoje majke i da je sahranim – rekao je Branko Plukavec (51) ispred mrtvačnice zabočke bolnice, u koju su dovežene obe pokojnice i gde je svaka staviljena u pravi sanduk.
Upravnik bolnice dr. Ivan Švajger obećao je da će utvrditi da li je za zamenu pokojnica kriva bolnica ili pogrebna preduzeća koja preuzimaju tela i oblače ih.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP