Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BRUTALNO

Ovako ubijaju ukrajinski snajperisti!

Autor: Vesti | 20.02.2014 - 14:11:00h | Komentara: 6

Strašni događaji u Ukrajini se ne smiruju, a iz sata u sat se menjaju podaci o broju poginulih u neredima. Navodi koji su se čuli početkom dana o tome da snajperisti ukrajinskih snaga bezbednosti seju smrt po ulicama Kijeva, sada su dobili potvrdu i kroz video priloge emitovane na internetu.

Snajperista

Upozoravamo vas da su video prilozi pred vama uznemirujućeg karaktera

Uprvom videu možete da vidite ukrajinskog snajperistu na položaju, koji je okružen pripadnicima policije. Svi su maskirani, a većina nosi šlemove.


Na drugom snimku ćete primetiti grupu demonstranata koji su pošli u proboj, ali ih je dočekala neprijateljska vatra i pokosila ih.

Poslednji komentari
  • BM Vreme: 20.02.2014 18:10h

    Sada i vi proizvoljno izvestavate kao kada su lagali i manipulisali ljude u svetu o desavanjima kod nas od Slovenije do rata na Kosovu i Metohiji,, Nemojmo potpirivati i pisati o necemu sto nismo proverili i ne znamo da je iz pouzdanih izvora.

  • dejan Vreme: 20.02.2014 19:18h

    Trebalo je tako vec pre 3 meseca!!!!

  • Aladin Vreme: 20.02.2014 22:19h

    Koliko ja vidim ljudi samo rade svoj posao, odnosno pokusavaju da sacuvaju red i mir, i naravno svoje glave! Niko nije ovako pompezno izvestavao kada su danima ubijali i lincovali goloruke policajce. Sta ce mirni demostranti sa punom ratnom opremom, slemovima, stitovima i sl.. naravno sve to pripada policiji.. Onoj istoj policiji koje su danima ubijali, sakatili, polivali benzinom i izivljavali se na njima. Apsolutno podrzavan legitimnu vlast u Ukrajni. Na terorizam mora da se odgovori adekvatno! Napred braco, nedajte se laznoj proevropskoj demokratiji.

  • mladen Vreme: 21.02.2014 01:03h

    Koliko ja vidim ovaj snajperista nije pucao.

  • Rodoljub Vreme: 21.02.2014 06:56h

    Ukrajinci, urazumite se, u redove demonstranata ubačeni su odvratni provokatori koji pucaju na demonstrante. To je metodologija onih koji hoće da uvedu haos u vaše društvo i da izazovu građanski rat. Ovakvi modeli zavade i izazivanja unutrašnjih sukoba poznati su i oprobani u Libiji i Siriji. Sada je Ukrajina na redu. Svi detalji o stvaranji haosa poznati su ljudima na vrhu zapadnih zemalja. Osnovni interes zapada je da uđu u ojađenu Ukrajinu kao lažni spasioci. Onda ćete shvatiti da demokratije nema i da ste robovi jednog kolonijalnog poretka uz pomoć pokreta koji se zove globalizam.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP