Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DA ČITAŠ I PLAČEŠ

Ovo je najužasnija moguća sudbina: Ja sam Loren, majka me je silovala

Autor: N. Gavrilović / Daily Mail | 31.10.2013 - 13:19:00h | Komentara: 6

Loren Kavano pronađena je prekrivena izmetom u malenom ormanu natopljenom urinom. Užasnih šest godina nju su očuh i majka Kenet i Barbara Atkinson u Dalasu silovali i mučili nakon čega bi je zatvarali kao zver.

Loren Kavano

Loren Kavano: Detence pronađeno naduveno i izgladnelo

Biološka majka se odrekla Loren po rođenju ali se osam meseci kasnije predomislila i želela da joj vrate ćerku.

Zbog greške advokata dete je oduzeto roditeljima koji su želeli da joj pruže ljubav i vraćeno Atkinsonovoj. Onda je nastupilo šest godina pakla.

Siroto dete su silovali i majka i očuh a sumnja se da su je podvodili i drugim muškarcima koji su  je zlostavljali.

Loren Kavano

Loren Kavano: Bila je toliko mršava da su je hranili kao žrtvu Holokausta

Loren je dane provodila zaključana u ormanu dok su njena braća i sestre trčkarali ispred nje. Mogla je da ih čuje ali nije mogla ni da mrdne.

Kada je pronađena policajci su bili u šoku. Noge su joj bile skroz crvene i inficirane jer je sedela u sopstvenim fekalijama, a imala ih je čak i po ustima. Stomak joj je bio toliko uništen da je prestao da proizvodi enzime za varenje.

Kvaka ormana bila je izgrebana jer je dete pokušavalo da izađe dok je slušalo braću i sestre kako jedu dok je ona polako umirala od gladi.

"Nikada nisam volela Loren. Nisam je želela", rekla je majka inspektorima nakon što je optužena. "Kada je moju drugu decu nešto bolelo, bolelo je i mene, kada je Loren bolelo nisam osećala ništa", rekla je žena monstrum.

Atkinsonova je rodila šestoro dece sa četvoricom različitih muškaraca ali je samo Loren zlostavljana.

Kada je pronađena 2001. bila je toliko mršava da je više ličila na dvogodišnje dete iako je imala osam godina a doktori su je hranili metodom kojom su lečene žrtve Holokausta.

Loren Kavano

Loren Kavano: Ovaj štrokavi orman bio je ceo njen svet

Kada je spasena i odvedena u bolnicu Loren je jela ručak na malenom stočiću za piknik koji je bio u hodniku jer se bojala da će joj neko ukrasti hranu.

Nakon što je konačno vraćena paru koji je usvojio kao bebu Kavanove je dočekao šok. Dete je spavalo u ormanu i noću bi se iskradala i prejedala. Na kraju su skinuli vratanca na ormanu i ostavljali joj kolačiće i limunadu na kuhinjskom stolu.

Sirotica je plakala kada je videla kofere u gepeku jer su je Barbara i Kenet zaključavali u kofere dok bi kupovali hranu a ona gladovala zaključana i prestravljena. Užas se tu nije zaustavio.

 Njen mentalni razvoj bio je usporen jer niko nije pokušao ništa da je nauči i bila je prestravljena da bilo kome veruje. Nije znala kako da sedne u stolicu niti da koristi toalet. Kada je izvedena iz bolnice i stala na travu vrisnula jer je nikada ranije nije videla.

Loren Kavano

Loren Kavano je bila prisiljena da kleči i živi u svojim fekalijama

Naučila je da govori slušajući glasove od spolja i kantri muziku koju je njena majka puštala da komšije ne bi čule krike mučenog deteta.

Život baš nije znao kada je dosta u slučaju male Loren. Sredinom 2005. Loren je otišla u posetu nećake Sabrine Kavano koja je živela sa mužem i sinovima. Sledećeg jutra nećakin muž seksualno je napao Loren. Zbog toga je kasnije osuđen i poslat u zatvor.

Od tada njena psiha je još više popustila. Imala je napade besa, tukla se u školi, samopovređivala i bila suicidna. Počela je da dobija napade jer je do te mere pokušavala da blokira sećanja o silovanjima da joj je telo otkazivalo.

Na kraju je smeštena u posebno odeljenje gde je upoznala druge žrtve zlostavljanja i shvatila da nije sama.

Loren Kavano

Loren Kavano: Sada ima dvadeset godina i bori se da nastavi život

"Bilo je mnogo teških godina", rekla je Sabrina Kavano čiji muž je umro 2003. "Nekad sam mislila da nećemo uspeti, ali Loren sjajno napreduje. Mislim da je možda došlo do preokreta", rekla je žena koja sada brine o njoj.

Iako je godinama daleko od pakla kroz koji je prošlo Loren i dalje krije hranu po sobi i ne podnosi zvuke kantri muzike uz koju je mučena. Orman joj nema vrata, na njihovom mestu je crni čaršav.

Istraga je potvrdila da je nesrećno detence trpelo godine silovanja nakon čega je njeno izmučeno telo podvrgnuto nizu rekonstruktivnih operacija.

Svedočenje o silovanju bilo bi previše za tako malo dete, izostalo je, a njeni zlostavljači nisu osuđeni za silovanje, ipak, oboje su osuđeni na doživotnu robiju.

Ona sada ima 20 godina i u nizu intervjua za Dalas Morning Njuz otkrila je svoju neverovatnu snagu.

"Nadam se da ću jednog dana moći da vodim normalan život, moj život nikada nije bio normalan", rekla je Loren.

Ona sada živi sa ženom koja je usvojila. Loren je imala samo dve godine kada je sud naložio da je usvojitelji daju njenoj biološkoj majci Barbara Atkinson.

Poslednji komentari
  • Smrtna Kazna Vreme: 31.10.2013 16:31h

    Ja se iskreno nadam da je ove gnusobe dohvatio Teksaski zakon i da su zavrsili na elektricnoj stolici, a i elektricna stolica je previse blaga kazna. Ovim i ovakvim zlikovcima bih licno sudio, a onda ih reckao komad po komad sledecih 6 godina dok ne krepaju u najgorim mukama.

  • mrki Vreme: 31.10.2013 17:35h

    Najbolesniji narod!

  • Nina Vreme: 31.10.2013 18:38h

    Nijedna kazna, ni dozivotna robija ni elektricna stolica ni bilo kakvo mucenje ne moze da izbrise sve one grozote koje je devojcica Loren prezivljavala. Strasno i bolesno!!!

  • nedjo Vreme: 31.10.2013 18:54h

    yelim joj svusrecu ovog sveta

  • Ina Vreme: 31.10.2013 19:07h

    Prokletnici jedni, dao Bog da ih stigne najgora kazna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP