Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

OKRUŽNI TUŽILAC JOJ BIO SVODNIK

Ovo je žena koju je država zaposlila da bude prostitutka! (FOTO)

Autor: Blic | 09.01.2014 - 07:57:00h | Komentara: 0

Dve najozloglašenije njujorške madam razotkrila je prostitutka Rebeka Vudvard, koja je u dogovoru sa okružnim tužilaštvom radila za policiju.

Rebeka Vudvard

Rebeka Vudvard

Rebeka Vudvard (37), samohrana majka i bivša radnica elitne agencije za poslovnu pratnju, od policijskog inspektora je u martu 2008. godine dobila ponudu koju nije mogla da odbije. Pristala je da bude oslobođena optužbi za prostituciju, a da zauzvrat radi kao tajni agent i prikuplja informacije na osnovu kojih su kasnije uhapšene njene bivše šefice Ana Gristina (45) i Kristin Dejvis (38). Detalje je iznela u prekjuče objavljenoj autobiografiji „Call Girl Confidential“.
„To je bilo kao seksualno ropstvo po naređenju Okružnog tužilaštva Menhetna. Morala sam da im predam sav novac i poklone koje sam dobijala od klijenata. Okružni tužilac je praktično postao moj svodnik“, navodi Rebeka u memoarima.

Sve je ispričala u svojoj knjizi „Call Girl Confidential“

Sve je ispričala u svojoj knjizi „Call Girl Confidential“

Nakon tajnog dogovora, ona je nastavila da opslužuje klijente, među kojima su bili prinčevi, medijski magnati i azijski milioneri, ali i njujorški guverner Eliot Špicer. Jedina razlika bila je u tome što je morala da nosi bubicu.

„Prvi put kada sam bila ozvučena, vrlo lako je mogao biti i poslednji. Ana mi je neočekivano tražila da se skinem pred njom i klijentom s kojim je ugovarala posao. Jedva sam uspela da se izvučem, a nadalje sam bubicu nosila u tašni“, piše Rebeka Vudvard.

Njen strah od Gristine bio je više nego opravdan, budući da se iza lica nevine domaćice krila nemilosrdna madam, koja je svoje radnice terala da trpe nasilje. Kako bi prostitutke držala pod kontrolom, unajmila je naoružane muškarce da ih nadgledaju.
„Bila je vešta u sakrivanju novca i brisanju tragova za sobom“, priča bivša prostitutka.

Domaćica vodila javnu kuću

Ana Gristina

Ana Gristina | Foto: AP

 Ana Gristina, domaćica i majka četvoro dece, u februaru 2012. optužena je za upravljanje javnom kućom, a u septembru joj je određena kazna od šest meseci zatvora. Kako je taj period već provela iza rešetaka čekajući presudu, odmah je puštena i dobila je pet godina uslovne slobode. Škotlanđanka nije želela da otkrije policiji imena poznatih klijenata iz sveta politike i šou-biznisa, ali je otkrila da je u vođenje bordela bio umešan i njen advokat Dejvid Jaroslavic. U jednom TV šouu kroz suze je priznala da je za nju radilo stotinu prostitutki.


Dvostruku ulogu eskort devojke i tajnog agenta Rebeka Vudvard je igrala do jula 2011, kada je Gristina konačno uhapšena.

Njena prva šefica Kristin Dejvis, koja ju je uvela u svet prostitucije, takođe je lišena slobode.

Rebeka je zauvek napustila stari posao i sada pohađa Koledž krivičnog pravosuđa „Džon Džej“ u Njujorku.

- Nisam želela da ostanem prostitutka do kraja života. Hoću da moja ćerka bude ponosna na mene - objasnila je ona.

Madam s Menhetna

Kristin Dejvis

Kristin Dejvis | Foto: Reuters

 Osim što je vodila javnu kuću u Njujorku, Kristin Dejvis je bila i dilerka droge. Uhapšena je u avgustu prošle godine zbog trgovine pilulama za smirenje, kojih je prema policijskom izveštaju imala na stotine. Izjasnila se kao nevina i puštena je na slobodu uz kauciju od 100.000 dolara.

Zbog umešanosti u prostituciju osuđena je na četiri meseca iza rešetaka. Po izlasku iz zatvora izjavila je da se povlači iz posla jer je tamo „i sama shvatila kako je biti žrtva psihičkog i seksualnog zlostavljanja“. Trenutno je na petogodišnjoj uslovnoj kazni.

Zanimljivo je da se madam s Menhetna kandidovala za njujorškog finansijskog revizora prošle godine, a njen glavni protivkandidat bio je upravo Eliot Špicer, guverner koji je na usluge njenih prostitutki trošio 80.000 dolara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP