Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SCENE IZ JEDNOG KAMPA ZA OBUKU

Ovo su deca džihadisti koje uče da ubijaju od malih nogu! (VIDEO)

Autor: Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk | 09.12.2014 - 16:29:00h | Komentara: 0

Kampovi za obuku nalaze se u blizini Damaska gde mališani vežbaju pod crnom zastavom koja je simbol ove grupe terorista i treniraju kako bi bili dovoljno pripremljeni za krvave sukobe.

Deca džihadisti

Islamska država nastavlja da svojom medijskom propagandom, šokira svetsku javnost, pokazujući da je sve jača i snažnija. Sve su češći snimci i fotografije koje prikazuju decu koja takođe učestvuju u ratu i borbama, a čija je eksploatacija neprihvatljiva.
Na novim snimcima džihadista prikazano je treniranje malih dečaka iz Sirije, koji se spremaju za ratovanje i krvave sukobe. Njih obučavaju kako da postanu pravi vojnici i kako da koriste automatsko oružje, što nije tipično za decu od 10 godina.


Kampovi za obuku nalaze se u blizini Damaska gde mališani vežbaju pod crnom zastavom koja je simbol ove grupe terorista. Oni nose vojničke uniforme i maske, koje služe efektnoj kamuflaži u borbama na različitim terenima.

Na fotografijama su prikazani mali dečaci na vojnim vežbama i obukama, koji drže puške i pištolje pripremajući se za ratište i sve što nose pravi sukobi u kojima učestvuju islamski militanti.

Na jednom videu su prikazani odrasli borci koji se podsmevaju malima dok ih uče raznim pokretima i borilačkim zahvatima. U školi postoje čak i “smerovi”, ako se to može tako nazvati, gde se klinci obučavaju na dva različita načina, da budu bombaši ili džihadisti.

Pogledajte video:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP