Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ISIS UČI ŽENE DA KUVAJU ZA TERORISTE

Paklena kuhinja

Autor: Ekipa Alo! | 01.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Islamska država lansirala je novu kampanju sa ciljem da privuče žene - onlajn kuvar! Ekstremisti objašnjavaju ženama kako da naprave palačinke i usreće svoje partnere posle teških borbi.

Džihad palačinke i  mudžahedin bombice

Džihad palačinke i mudžahedin bombice

Onlajn kampanja „El Zavra“, koju su džihadisti započeli u oktobru ima cilj da preobrati žene i natera ih da zauzmu ulogu u svakodnevnom životu svojih supruga džihadista. Kampanja je zapravo ženski edukativni program, dizajniran da „pripremi sestre za bojišta za džihad“. Poslednja objava na El Zavri prikazuje kako, korak po korak, pripremiti palačinke koje bi prijale džihadistima.

Uz precizne instrukcije objavljene su i fotografije, a sastojci za „palačinke džihada“ su kao i za obične „miroljubive“ palačinke, doduše na američki način: jaje, četiri kašike šećera, kašika ulja, četiri kafene kašičice soli, šoljica mleka i šoljica brašna. Recept prilično striktno propisuje kako da se jelo servira - palačinke se jedu isključivo sa medom i mogu da se jedu za doručak ili za večeru.


„Vi kuvate za Alahove borce“, piše El Zavra, koja je prethodno objavila recept za energetske bombice koje mudžahedini treba da jedu u pauzama borbi. Adekvatno se svi sastojci zovu mudžahedin…. Pa vam tako za bombice od urmi trebaju urme, proso, istoplje puter, to se sastavi i naprave se kuglice. Na sajtu kažu da će ovo jelo dati snagu i moć džihadistima, ali budite slobodni da ih napravite i u mirnodopskim uslovima!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP