Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UŽAS!

Pala u smrt: Žena poginula na prvom sastanku! (VIDEO)

Autor: N. Gavrilović / Blic | 03.08.2013 - 10:14:00h | Komentara: 0

Dženifer Rozof (35) poginula je u spletu okolnosti koji liči na neku okrutnu pozorišnu tragediju - nesrećna žena je u sred prvog ljubavnog sastanka pala sa balkona!

Dženifer Rozof

Dženifer Rozof | Foto: Screenshot sa sajta

Zajedno sa dečkom Stivenom Klousom (35) izašla je na balkon kako bi zapalila cigaru, a već sledećeg trenutka ograda je popustila, a žena je pala u smrt.

Njen partner je samo u neverici mogao da gleda kako ona, u trenutku, pada na metalnu konstrukciju ispod balkona i gubi život.

Ona i Klous su te večeri bili na prvom ljubavnom sastanku, a ona ge je pozvala da dođe u njen stan. Izašli su na terasu, a ona se protezala na ogradi terase ubeđujući momka da je to potpuno bezbedno. Nije bilo.

Ograda je popustila a Klous je počeo da viče "Moja prijateljica je pala! Pala je sa zgrade!". Nakon pada sa sedamnaestog sprata Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Kako prenosi CNN, kompanija “Tripl lift”, poslodavac Dženifer Rozof, objavila je saopštenje u kome izražava tugu zbog vesti o njenoj smrti.
“Duboko smo ožalošćeni zbog iznenadnog i tragičnog gubitka naše drage prijateljice i koleginice”, navodi se u saopštenju. “Njena neverovatna energija i duhovitost unosili su veliku radost u naš radni prostor.”
Ričard Dansro, direktor kompanije “Stounhendž menadžment LLC”, u čijoj se nadležnosti nalazi objekat, takođe je izdao saopštenje:


“Ovo je tragedija i izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima gospođice Rozov”, rekao je on. “U potpunosti sarađujemo sa istražiteljima u utvrđivanju uzroka ove užasne nesreće.”
Na žrtvinom profilu na Linkdinu saznaje se da je u proteklih pet meseci radila kao direktor prodaje u “Tripl liftu”, a da je ranije obavljala različite delatnosti u magazinima “Njujorker”, “Konde nast” i “Kosmopoliten”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP