Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SVE ZA LEPOTU

Pale lice da bi izgledale mlađe!

Autor: | 10.03.2013 - 08:41:00h | Komentara: 0

Žene su spremne da urade sve kako bi izgledale mlađe, a to pokazuje i novi tretman lica koji se pojavio u Kini - bukvalno najvreliji dosad, jer se radi o paljenju lica!

Gori vatra sad u nama: Sve za lepotu

Gori vatra sad u nama: Sve za lepotu

Britanski „Dejli mejl“ navodi da tretman podstiče regeneraciju ćelija kože kako bi se postigao mlađi izgled. Ženama se na lice stavlja peškir natopljen alkoholom, koji se potom zapali, a kineski kozmetičari to nazivaju „posebnim eliksirom“.


Lokalni stanovnici veruju da, osim što podmlađuje, novi tretman između ostalog može izlečiti i nesanicu, prehladu i glavobolju. Saloni koji imaju takvu vrstu tretmana ističu da su sasvim sigurni i da tretmane rade stručnjaci, pa žene ne moraju da se boje da će nešto poći po zlu.

Tretman

Tretman

Vest o ovom bizarnom tretmanu veoma brzo je obišla svet nakon što je jedna Kineskinja na internet postavila fotografiju žene sa licem u plamenu. „Moja mama je želela da ode u salon lepote i pošla sam s njom. Ono što sam videla u trenutku me je šokiralo... Nisam mogla da gledam!”, napisala je ona u poruci ispod fotografije.


Mnogi svetski stručnjaci užasnuti su ovim tretmanom jer je veoma opasan. „Postoje mnoge isprobane tehnike u borbi protiv starenja, a paliti svoje lice je korak previše, pri tom vrlo verovatno neefikasan” , rekla je jedna sagovornica „Dejli mejla“. Bilo kako bilo, nemojte ništa slično pokušavati sami kod kuće.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP