Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAVIČNO UBISTVO U HURGADI POTRESLO I NAŠ REGION

Par iz BiH zakopan ispod palme!

Autor: | 05.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Egipatska policija juče je pronašla tela dvoje švajcarskih državljana ubijenih i zakopanih u vrtu njihove kuće u letovalištu Hurgada, ali se ispostavilo da se radi o bračnom paru Fahrudinu i Sejidi Muratović, poreklom iz Teočaka (BiH).

Fahrudin i Sejida  Muratović ubijeni  i zakopani u vrtu  njihove vile na  Crvenom moru.  Policija sumnja  na čuvara kuće

Fahrudin i Sejida Muratović ubijeni i zakopani u vrtu njihove vile na Crvenom moru. Policija sumnja na čuvara kuće | Foto: AP

Ovu informaciju za bosanske medije potvrdila je Fadila Muratović, supruga Fahrudinovog brata Abdulaha, koji takođe živi u Švajcarskoj.


“Svi smo u šoku i neverici. Trebalo je da se vrate pred Novu godinu u Švajcarsku. Međutim, desetak dana se nisu javljali, nakon čega je njihova ćerka pozvala policiju, koja je na kraju otkrila da su ubijeni i zakopani ispod palme u vrtu njihove vile u Hurgadi“, kaže Fadila za “Klix.ba” vidno potresena. Kako su kazale komšije Muratovića, Fahrudin je Snježnicu kod Teočaka napustio kao 20-godišnjak, te se uputio u Švajcarsku.

Vila Muratovića

Vila Muratovića

Egipatska policija je tela u vrtu kuće u letovalištu na Crvenom moru pronašla u petak. Jedan zvaničnik sigurnosnih službi izjavio je da se sumnja da je Fahrudina i Sejidu ubio čuvar njihove kuće uz pomoć dva prijatelja kako bi opljačkao njihovu imovinu.


Švajcarsko ministarstvo spoljnih poslova je potvrdilo da su dve osobe mrtve i pozvalo je svoje državljane da budu oprezni zbog političke nestabilnosti u zemlji. O ubistvu bračnog para obaveštena je i Ambasada Bosne i Hercegovine u Egiptu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP