Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BIZARNO

Pensilvanija u strahu od Amera sa šajkačom!

Autor: M. Dudvarski | 19.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Erik Frejn (31) iz Pensilvanije u Americi, koji je opsednut srpskim vojnicima i borbom u Drugom svetskom ratu, u bekstvu je već danima nakon što je iz snajpera ubio jednog policajca i ranio drugog.

Erik Frejn (31)  hicem iz snajpera  ubio policajca

Erik Frejn (31) hicem iz snajpera ubio policajca

Frej, koji je često u filmovima glumio u scenama Drugog svetskog rata, izgleda da se previše uživeo u ulogu jednog od srpskih vojnika, što je dovelo do poremećaja njegove psihe.


- Frejn je član jedinice za vojnu simulaciju „Istočni vuk“, koja u filmovima glumi čete vojnika istočne Evrope. Frej zvani Vuk je ljubav prema srpskoj uniformi pokazao i na fotografijama koje je postavio na svoj Fejsbuk profil, a da voli i srpsku tradiciju, dokazao je poziranjem ispred Hrama Svetog Save u Beogradu. On je naučio da puca od oca Judžina Frejna, majora u penziji, koji kaže da je sin bolji strelac nego što je on ikada bio, kao i da iz njihove kuće nedostaju puška i AK47 („kalašnjikov“) - piše „Dejli mejl“.

Potpukovnik Džordž Bivens saopštio je juče da je Frejn dobar strelac i umetnik u preživljavanju, koji je kivan na policiju i vlasti.

- Uglavnom se sam obučavao za preživljavanje - rekao je Bivens.
Prema njegovim rečima, Frejn je često menjao posao i nikada se nije duže zadržao na jednom položaju. Pripadao je grupi ljudi koji su simulirali vojnu istoriju i bili opsednuti istočnom Evropom u vreme Hladnog rata.

Državna policija izdala je upozorenje da je Frejn opasan i da je pominjao da će izvršiti masovno ubistvo. Škole u nekoliko okruga su zatvorene zbog straha od napada.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP