Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ZANIMLJIVO

Pet stvari koje smetaju zaposlenima u Fejsbuku!

Autor: Blic | 23.06.2013 - 09:00:00h | Komentara: 2

Jedna američka kompanija je uradila istraživanje sa zaposlenima u kompaniji Fejsbuk, kako bi otkrili šta im najviše smeta u poslu.

Fejsbuk

Iako je Fejsbuk proglašen za najbolje mesto za rad u 2013. nije sve idealno, a to pokazuje i ovih pet pritužbi njegovih zaposlenih.

Previše slobode u kompaniji: Radnike u Fejsbuku, firma podstiče da "budu svoji", odnosno, da se na poslu ponašaju jednako kao i u stvarnom životu što često deluje neprofesionalno.

Previše besplatne hrane: U većini domaćih kompanija ovo ne postoji, no zaposleni u Fejsbuku kažu da je to veliki problem za ljude koji uopšte nemaju samokontrolu.

Premalo sastanaka: "O softveru se treba razgovarati i raspravljati, a ne samo ga pisati", napisao je jedan zaposleni kompanije koji želi da se oni češće sastaju i raspravljaju o zadacima koje trebaju uraditi

Previše poverenja: Zaposlenici previše veruju svojim kolegama i osobama s kojima nikad nisu radili te smatraju da će uvek dati maksimum u poslu, što zvuči prilično nerealno, a takav oblik idealizma vlada u celoj firmi.

Sam Fejsbuk je previše popularan: Popularnost ima i svojih loših strana pa je tako žena jednog bivšeg zaposlenog ove kompanije napisala kako bi, kada su ljudi saznali da njen muž radi u Fejsu, upravo njemu dosađivali i upućivali mu sve prigovore vezane uz ovu društvenu mrežu, a i njihovi prijatelji i poznanici stalno su ih ispitivali o kompaniji i radu za Marka Zakerberga, što je i više nego zamarajuće.

Poslednji komentari
  • zaklina036 Vreme: 23.06.2013 19:16h

    Ne bih se bunila,idealno je,a oni pricaju tek da nesto kazu...

  • zoran m. Vreme: 23.06.2013 19:53h

    Siroti zaposleni u Facebook-u, zaista im nije lako- mala plata,uz to jos i kasni 6 meseci, a prevoz im je ukinut! Zaista ocajni uslovi rada! Hajdemo jos malo da se lazemo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP