Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

JEZIV ZLOČIN

Petogodišnjem dečaku iščupano srce iz grudi

Autor: novosti.rs | 06.12.2014 - 12:55:00h | Komentara: 0

U mestu pod imenom Alva koji se nalazi u centralnom delu Škotske, desio se stravičan događaj kada je pronađeno telo mrtvog dečaka (5) kome je iščupano srce. Sumnja se da je nesrećni mališan bio deo ritualnog ubistva i običaja koji prate ovakav monstruozni čin.

Policija

Sumnja se da je ubistvo deo rituala | Foto: printskrin Jutjub

Dečakova majka je poreklom iz Bocvane i ispitivana je u toku policijske istrage. Ona je pored sina koji je nastradao na ovaj brutalan način, imala i ćerku, koja je dobro i na bezbednom, kako tvrde lokalne vlasti.
Jedan od istražitelja koji je bio na mestu zločina, izjavio je da se radi o “bolesnoj i nasilnoj smrti”. Bolničari su ga proglasili mrtvim na samom mestu ubistva, bez ikakve šanse i vremena da mu pomognu. Dok su ulice bile blokirane zbog ovog strašnog incidenta, forenzičari su ispitivali oblast ispred stana i travnjak.
Majka je trenutno u pritvoru, ali se još uvek postavlja pitanje ko su krivci i motivi za ovakav zločin. Nesreća se dogodila u vrlo mirnom kraju, u kući ove porodice, tako da lokalni zvaničnici upozoravaju ljude da ne strahuju i da ne postoji rizik po njihovu bezbednost.
''Doselila se ovde skoro, možda prošle godine. Uvek je bila tiha, ne znam ništa o njoj, osim da je živela sa dvoje dece. Ne znam da li je imala partnera, viđala sam je samo kad je išla do škole i nazad. Zavese su joj uvek bile navučene'', rekla je Viktorija Tomson.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP