Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SARAJEVO:

Petorica uhapšena zbog sumnje da su zarobili i silovali devojku!

Autor: Klix.ba | 04.04.2015 - 14:29:00h | Komentara: 0

Adnan Mahunjić i još četvorica mladića uhapšeni su u Sarajevu zbog sumnje da su tokom meseca marta držali u zatočeništvu jednu devojku , dok je jedan od njih, odnosno Nermin B. osumnjičen i za silovanje osmanaestogodišnjakinje.

silovanje batine tuča

Ilustracija | Foto: Profimedia

Cela drama se odigrala u noći sa 11. na 12. mart. Međutim, devojka je naknadno prijavila da je nad njom izvršeno silovanje.

Navodno, osamnaestogodišnjakinja se te večeri posvađala sa roditeljima, pa je posle toga otišla u vikendicu sa društvom odnosno Adnanom M., Nerminom B., Elmedinom Š, Muhamedom M. i Elvirom E. Svi su se uz alkohol, ali i drogu zabavljali u vikendici u vlasništvu Muhameda M. Društvo je te večeri popilo veću količinu alkohola, devojka je navodno i konzumirala spid.
Tokom večeri su se fotografisali, pre svega nagu devojku, ali prilikom davanja izjava u policiji tvrdili su kako su fotografije izbrisali i kako se ne sećaju većeg dela večeri jer su bili pijani. No, fotografije su ipak pronađene.

Na njima se, između ostalog, vidi jedan jedan od njih odnosno Adnan Mahunjić i to bez odeće zajedno sa nagom djevojkom. No, Mahunjiću koga zastupa Omar Mehmedbašić na teret se ne stavlja silovanje u ovom slučaju.
- Moj branjenik se ne sumnjiči za silovanje, a tokom saslušanja je negirao da ima bilo kakve veze sa protivpravnim lišenjem slobode - rekao je Mehmedbašić.
Da je petorka uhapšena i predata u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo potvrdio je Alem Hamzić, portparol Tužilaštva KS, rekavši kako je danas završeno ispitivanje osumnjičenih.
- Nakon otvaranja istrage u ovom slučaju za trojicu osumnjičenih i to N. B. kojem se na teret stavlja silovanje te A. M. i E. E., osumnjičeni za protivpravno lišenje slobode, Opštinskom sudu u Sarajevu postupajući tužitelj predložio je i određivanje jednomesečnog pritvora - rekao je Hamzić.
Uhapšeni E. Š. i M. M. nakon ispitivanja pušteni su na slobodu, jer nije bilo zakonskog osnova za njihovo zadržavanje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP