Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BOLESNO!

Pevač koji je hteo da siluje bebu smejao se presudi od 35 godina zatvora! (VIDEO)

Autor: A.O. | 19.12.2013 - 12:58:00h | Komentara: 0

Zbog seksualnog zlostavljanja i drogiranja dece, kao i pokušaja silovanja 11-mesečne bebe, Ian Votkins (36) osuđen je na 35 godina zatvora. Priznao je krivicu pa se sprdao.

Ian Votkins

Ian Votkins

Jedna obožavateljka dozvolila mu je da joj ubrizga heroin pre nego što siluje njenu ćerkicu. Jednu je preko Skajpa molio da mu dozvoli da siluje njenu ćerkicu i poslao joj fotografiju na kojoj se samozadovoljava kako bi je podstakao. Jednoj je rekao da ona i njena ćerka pripadaju njemu jer se seksao s obe...
Ian Votkins (36) osuđen je na 35 godina zatvora. Osudu, sudijine komentare i mišljenje javnosti smatra toliko nevažnim da se, nakon što je priznao krivicu, ismevao celoj situaciji. Nazvao je prijatelja i ceo slučaj opisao rečima 'mega lolz' (presmešno), dajući do znanja da mu je sve to smešno i zabavno.

Očuh bi ga najradije prebio

Roditelji pevača grupe "Lostprophets" šokirani su saznanjima o Ianu, srame ga se i nemaju razumevanja za njegove gnusne postupke. Njegov očuh, Džon Dejvis (53), rekao je da je cela porodica duboko razočarana, posramljena i proživljava neverovatan bol zbog Ianovog ponašanja.

- Zbog svog zla koje je učinio, ne bi mi teško palo da ga prebijem. Mogao bih ga nabiti na svaki zid zatvorske ćelije u koju će ga zatvoriti - kaže Dejvis, inače sveštenik baptističke crkve.

Porodica posramljena i šokirana

Votkinsova majka Elejn (60) nije došla na sinovo suđenje jer je u teškom psihičkom stanju zbog svega što je Ian učinio. Kad su se javile prve devojke i rekle da je Ian hteo da siluje njihovu decu, Elejn i Džon molili su se da to ne bude istina, da je sve izmišljotina poludelih obožavateljki, no kad je policija krenula da istražuje i pronašla 'brdo' dokaza, shvatili su da su odgojili monstruma. Elejn se, naime, udala za Džona kad je Ian bio malo dete.

Njegov biološki otac je preminuo i Ian je odrastao u crkvenoj zajednici.
- Dok je bio tinejdžer nisu ga zanimale ni droge, ni alkohol, a ni izlasci. Bio je divno dete i završio je Grafički fakultet kao jedan od najboljih studenata. Slava ga je pokvarila i napravila od njega čudovište - dodaje Dejvis.
Dok Ianov 24-godišnji brat Danijel ljudima uopšte ne želi ni reći ko mu je brat jer ga se previše srami, njegovi roditelji ipak se nadaju da će Ian jednog dana biti bolje, da će shvatiti kako to što je radio nije bilo dobro i žele mu pomoći kad za to dođe vreme.

Pričao o 'seksi četvorogodišnjakinji'

Jedna od devojaka s kojima se Votkins seksao, Džoan Majic, pevača je još 2008. prijavila policiji. Pričao joj je o svojim seksualnim pustolovinama i šokirao je pa ga je ostavila.

- Jednom mi je pričao kako je u bekstejdžu video jednu jako seksi četvorogodišnjakinju. Pazite, četverogodišnjakinju! Pa ko normalan uopšte može reći da je četvorogodišnjakinja seksi?! - otkrila je Džoan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP