Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SKANDAL

Pijani crnogorski službenici pretili srpskim turistima: Sve ćemo vas pobiti!

Autor: Fonet | 04.08.2013 - 12:35:00h | Komentara: 7

Službenik Agencije zanacionalnu bezbednost Crne Gore Nikola Laušević pretio je u Budvi turistima iz Beograda i Trebinja da će ih ubiti, pišu Vijesti.

Vladimir Ivanović iz Beograda i Stipe Borovac iz Metkovića verovatno neće skoro poželeti da dođu na crnogorsko primorje nakon onoga što im se desilo u Budvi 21. jula u ranim jutarnjim satima.

Budva

Službenik Agencije za bezbednost Crne Gore pretio Srbima!

Ivanović tvrdi da su bez ikakvog povoda na njega, njegovog prijetelja Borovca i njihove djevojke nasrnuli službenik Agencije za nacionalnu bezbednost Nikola Laušević i njegov prijatelj, službenik Ministarstva održivog razvoja Davor Vuković.
Ivanović tvrdi da je nakon večernjeg izlaska, oko 4.30 časova krenuo sa svojim prijateljem Borovcem i njihovim devokama u jedan od objekata brze hrane u gradu.
"Borovac i ja smo krenuli da kupimo hranu a naše devojke su nastavile šetnju prema plaži. Usput su ih zaustavila dva nepoznata momka i započela komunikaciju sa njima. Vrlo brzo smo se Borovac i ja pridružili društvu i uključili se nenametljivo u konverzaciju, ipak dajući do znanja momcima
da se radi o našim devojkama", priča Ivanović.
On kaže da je Vukoviću i Lauševiću, koji su, kako kaže bili "vidno pijani" zasmetalo njihovo prisustvo.
U zahtevu za pokretanje prekršajnog postupka piše da je Vuković u hodniku Centra bezbednosti u Budvi pretio Ivanoviću i Borovcu.

pokrivalice

Pretili nevinim ljudima privođenjem i ubistvom! | Foto: Shutterstock

"Laušević je izvadio službenu legitimaciju ANB i krenuo da privodi Borovca i mene i naše devojke. Ubrzo nakon toga Vuković je fizički napao mene, a Laušević Borovca. Posle kratkog fizičkog obračuna dolašla je patrola policije i privela nas sve u policijsku stanicu Budva.
Ubrzo poslije toga smo saznali da se radi o Davoru Vukoviću iz Podgorice, bivšem službeniku ANB i sadašnjem službeniku Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nikoli Lauševiću iz Podgorice, službeniku ANB", rekao je Ivanović.
U policiji im je saopšteno da su privremeno lišeni slobode. Ivanović i Borovac su zadržani u pritovoru od 4.30 kada su dali izjavu do 10.30 časova kada su odvedeni kod sudije za prekršaje.
Ubrzo su nam pripadnici ANB, koji su došli da pomognu svojim kolegama, "predložili" da prihvatimo "pomirenje" sa Lauševićem i Vukovićem, što smo prihvatili, s obzirom na to da smo bili svesni uticajnosti službenika ANB, kao i mogućnosti da nam se bezrazložno produži pritvor", rekao je Ivanović.
Nakon "pomirenja" svi su odvedeni kod sudije za prekšaje gde im je izrečena kazna zbog fizičkog obračuna. Laušević i Vuković su kažnjeni i zbog pretnji upućenih Ivanoviću i Borovcu u stanici policije u Budvi.
U zahtevu za pokretanje prekršajnog postupka piše da je Vuković u hodniku Centra bezbjednosti u Budvi pretio Ivanoviću i Borovcu rečima: "Bog vas je spasio večeras, sledeći put ću vas sve pobiti".
"Sličnu pretnju na istom mestu dobili su i od Lauševića koji je kazao: "Samo vas je Bog spasio, p.... li vam materina".
Borovac i ja sa svojim devojkama napuštamo Crnu Goru i vrlo je izvesno da se više nećemo ni vraćati, uprkos činjenici da sam državljanin Crne Gore, rekao je on.
Laušević je imao 2.03 promila alkohola u krvi, Vuković 0.75 promila, prema testu izvršenom u policijskoj stanici Budva", rekao je Ivanović.
Iz Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) potvrđeno je da je u incidentu u Budvi učestvovao njihov službenik Nikola Laušević i da je protiv njega pokrenut disciplinski
postupak.
 
Poslednji komentari
  • BOZA BAKSUZ Vreme: 04.08.2013 12:54h

    Pa kažu nema turista u CG . Grča je zakon ,za desetak godina ,ni najmanji incidet ili neku neprijatnost ,uvek rado viđen gost.To treba poštovati

  • bogoljub Vreme: 04.08.2013 13:13h

    Mora, da je ta gnjida, rodjak Zarka Lauševića

  • goran Vreme: 04.08.2013 13:30h

    E što nisu mene tako zaustavili prebio bi ih ko magarce...Uffff

  • zoran m. Vreme: 04.08.2013 20:08h

    Prodjem kolima sa BG registracijom od Rijeke do Dubrovnika, sa zadrzavanjem u Splitu i Sibeniku , ostavim kola na rivi, prosetam po gradu i nikakav incident da se desi.Niko me i ne pogleda .Cak su me i pozdravljali iz jednih kola zadarske registracije.

  • posmatrac sa severa Vreme: 05.08.2013 07:31h

    zoran m. Da, da, prodjes ove godine kad su im plaze prazne.A kako bi prosao pre par godina?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP