Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BESPLATNA USLUGA

Pijani lopov je mislio da ga prodavac ne vidi, na kasi ga je čekao bolan račun (VIDEO)

Autor: A. O. | 15.08.2014 - 09:23:00h | Komentara: 3

Pijani lopov je ušao u jednu prodavnicu u Budimpešti i počeo da se služi. Jedino što nije imao nameru da plati, pa je prodavac odlučio da mu pruži vrlo personalizovanu uslugu. Potpuno besplatno.

Poslednji komentari
  • brb Vreme: 15.08.2014 10:19h

    cudi me da ovo nije u srbiji... decko koji dize traktorske gume, oseca se jakim ko konj, a mora da radi kao prodavac piva... frustracija je to zestoka, moras da izmlatis nekog pijanog i nadrogiranog, zasto inace dizes traktorske gume.... e moj ti, ovakvog samo uhvatis i izvedes ga napolje a ne ovako krvnicki da ga udaras i sutiras, da si imao malo vise "srece" mogao si da ga ubijes ako ga sutnes na nezgodno mesto... ali takvim bolidima ne vredi objasnjavato... mislim da ovaj pijanac treba da dovde nekog pojtsa koji dize kamionske gume pa da ovom vrati milo za drago...

  • Retrovizor Vreme: 15.08.2014 21:24h

    @Ne znam brb sta ti nije jasno, ali momak je odlicno reagovao - nalupao pijano djubre, nije to bilo ni krvnicki niti je mogao da ga ubije sa par samara i cakanja nogom. Samo ovako se moze izaci na kraj sa bagrom, i tu nema druge filozofije.

  • Milorad Vreme: 15.08.2014 22:27h

    vidiš, ovakvih frustracija će biti sve više i više... jer sada takvi ljudi pijanci, klošari i lopovi su zaštićeni od strane države, pre sa vrednošću krađe, jer ako te ne pokrade u iznosu od 15000 din policija i ne goni po službenoj dužnosti, sad je to izmenjeno. Danas ako nekog uhvatiš u krađi i ako nemaš neki validan dokaz kao snimak, lopov može tebe da tuži jer si napao njegovu "ličnost". Danas mi kao prodavci nismo zaštićeni. I pitam se ja kao zaposlen, koji plaća porez, kojim se finansiraju: policija, sudstvo, pravosuđe nema toliko prava kao lopovi u ovoj državi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP