Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UŽAS NAD UŽASIMA

Pijani otac do krvi izmlatio devojčicu u šoping centru! (FOTO)

Autor: A.O. | 12.09.2013 - 18:10:00h | Komentara: 2

Prodavac Miho Stokić (32) iz Valbandona prekjuče je oko 21.30 sati u jednom trgovačkom centru u Puli bio očevidac premlaćivanja malene devojčice koju je tukao pijani otac, piše “Glas Istre”.

šoping centar

Šoping centar u kojem se odigralo brutalno batinanje | Foto: glasistre.hr

– Došli su muž, žena i dvoje dece. Curica ima oko dve, a dečko četiri ili pet godina. Otac je ušao s pivom u ruci, mama se doslovce teturala od pijanstva, a nakon pet minuta provedenih u trgovini otac je pred svim zaposlenicima izubijao ćerku toliko da je krvi bilo svuda, po njenom licu i na podu, pa sam u prvi mah mislio da joj je slomio zube. Nakon što ju je isprebijao, bacio ju je u kolica i ostavio na ulazu, pa otišao nazad u radnju kod svoje supruge. Tada je njegov sin dotrčao do sestre, skupa s mojim radnim koleginicama, a jedna od njih je brisala krv s te jadne curice dok su roditelji kupovali – prepričao je Miho koji je odmah pozvao obezbeđenje šoping centra. Želeo je da pozovu policiju i izbace nasilnog muškarca.

– Čuvari su došli u roku od dve minute, a sve vreme sam se tresao od šoka. Odveli su oca i njegovu suprugu, a vratili su se nakon možda desetak minuta i mrtvi hladni kazali da je devojčica pala! Nismo mogli da verujemo šta čujemo. Iako smo im rekli da ju je otac izubijao i da ćemo ostati da čekamo policiju i da svedočimo o ovom stravičnom događaju, oni nisu reagovali i otišli su natrag u svoje prostorije. Očekivali smo da će uskoro stići policija i da ćemo dati izjave, jer ovo je bilo prestrašno. Od šoka nismo mogli više normalno da funkcionišemo– dodao je Miho, kojeg je šokiralo i to što su radnici obezbeđenja nasilnika pustili da ode na autobus, a da nisu zvali policiju.
Siguran je da se nasilje prema deci nastavilo nakon odlaska iz šoping centra. Kaže da su nasilni otac i majka bili Poljaci ili Slovaci u tridesetim godinama.
 
Poslednji komentari
  • RITZA Vreme: 13.09.2013 09:42h

    RODITELJI OD NJIH SVE I POTICE

  • Jasmina Vreme: 13.09.2013 18:51h

    nemoguce da kamere, kojih sada ima u svakoj radnji, pogotovo u šoping centrima nisu zabeležile dogadjaj, jedino ako nekome ide u prilog da obriše snimak, ali i to se da proveriti?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP