Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

RUKOVAO SE SA SVIMA U AVIONU

Pilot Džermanvingsa obećao putnicima bezbedan let

Autor: Alo! | 27.03.2015 - 21:18:00h | Komentara: 0

Jedna putnica aviokompanije "Džermanvings" je na Fejsbuku podelila informaciju da se pilot te aviokompanije pred početak leta rukovao sa svakim od putnika i obećao im da će ih bezbedno prevesti do krajnje destinacije.

Britina poruka

Britina poruka | Foto: Fejsbuk

Brita Engliš letela je avionom "Džermanvingsa" dan nakon što je letelica kojom je upravljao Andreas Lubic pala u Francuskoj.

Iako tada još nisu bili poznati svi detalji tragedije, nikom od putnika nije bilo svejedno da leti "Džermanvingsom", što je verovatno osetio i pilot koji je odlučio da im se obrati.

Brita kaže da je pilot prišao svakom od putnika i rukovao se sa njim, a onda je stao između sedišta i održao dirljiv govor, u kom je između ostalog rekao da putnici nemaju razloga za brigu i da će bezbedno stići na odredište.

- Pilot je pričao o tome kako je njega i sve zaposlene potresla tragedija, kao i da je i njemu čudno i neprijatno da uđe u avion nakon svega. Rekao je da i on i njegove kolege takođe imaju porodice i da ne bi mogli da zamisle da im se nešto dogodi. Onda je obećao da će on i ekipa učiniti sve da bezbedno poletimo i sletimo. Prvo smo svi ćutali, a onda je odjeknuo aplauz, napisala je Brita u svojoj objavi koju je okačila na Fejsbuk stranicu "Džermanvingsa".

Podsetimo, kopilot u avionu kompanije "Džermanvings", koji je u utorak pao u Alpima, svesno je srušio letelicu sa 150 putnika i članova posade.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP