Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KLAUDIJA OČOA FELIKS ZAUZELA MESTO UHAPŠENOG SUPRUGA

Pogledajte lepoticu koja je glava narko-klana! (FOTO)

Autor: Blic | 07.06.2014 - 09:13:00h | Komentara: 1

Klaudija Očoa Feliks ima 27 godina i troje dece iz braka sa meskičkim bosom, čiji klan vodi od njegovog hapšenja.

Mnogo voli društvene mreže i pućenje usana, pa je dobila nadimak Kim Kardašijan narko-kriminala.


Sve bi ovo ostalo na nivou bizarnosti da seksi brineta nije „nova imperatorka” Los Antraksa, jednog od ozloglašenijih klanova u kartelu Sinaloa i praktično njegovog vojnog krila. Ovaj kartel je nekada vodio Hoakin Guzman Loera zvani El Čapo, najpoznatiji meksički narko-bos, a internetom odavno kolaju priče da je Sinaloa, najveći trafikant droge iz Meksika u SAD, povezan s američkim bezbednosnim službama, konkretno CIA.


Bivši muž ove “imperatorke” je Rodrigo Arečida Gamboa (34), poznatiji kao El Čino Antraks, koji je krajem prošle godine uhapšen na aerodromu u holandskom gradu Amsterdamu i čeka izručenje u SAD. Od njegovog hapšenja Feliksova je preuzela “antraksovce”, a pažnju javnosti privukla je svojom nezasitom potrebom za fotografisanjem i puštanjem na internet svojih slika u markiranoj odeći, u šopingu, na bazenu, ispred ogledala pokazujući svoje obline, sve kao prava američka starleta.


Nevina: I pored brojnih priča o umešanosti u kriminal, Feliksova pred meksičkim sudom nije optužena za bilo koje krivično delo.



Feliksova u ovom poziranju ipak ide dalje od Kim Kardašijan i obožava da se slika sa kalašnjikovim u rukama, a oružje lično ukrašava pozlatom i bojeći ga u ružičasto i kamuflažne boje. Na Tviter je postavila i fotografiju dečaka kojeg predstavlja kao svog sina, a koji leži na krevetu pokriven kamarom novca.


Na Guglu je dovoljno ukucati njeno ime i izlaze naslovi poput „Klaudija Očoa Feliks, atraktivna narko-mafijašica koja zavodi putem Tvitera” i „Klaudija Očoa, najseksepilnija narko-mafijašica u celom Meksiku”.
Feliksova živi u gradu Kuliakan u saveznoj državi Sinaloa, koji je uporište “antraksovaca”. Vozi BMW serije 3 i sklona je preterivanju u alkoholu i drogama. Često je viđaju u u klubovima u Kuliakanu i Gvadalahari, gde je tokom provoda štiti do zuba naoružano obezbeđenje.
Poslednji komentari
  • dejan Vreme: 08.06.2014 10:39h

    Super

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP