Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

VEROVALI ILI NE!

Pogledajte: Ljubavnica francuskog predsednika glumila u srpskom filmu! (VIDEO)

Autor: Telegraf.rs | 25.01.2014 - 22:59:00h | Komentara: 0

Glumica Žili Geje (41), s kojom predsednik Francuske Fransoa Oland (59) već dve godine vara svoju nevenčanu suprugu Valeri Trirveler (48), igrala je u filmu Bojana Vuletića "Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem" 2011. godine

Žili Geje u srpskom filmu

Žili Geje u srpskom filmu

Glumica Žili Geje (41), s kojom predsednik Francuske Fransoa Oland (59) već dve godine vara svoju nevenčanu suprugu Valeri Trirveler (48), igrala je u filmu Bojana Vuletića “Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem” 2011. godine.

Žili u ovoj romantičnoj komediji igra lik Silvi, strankinju koja prvi put dolazi u Beograd. Junaci i junakinje ovog ostvarenja su stranci koji dolaze u Beograd u potrazi za različitim stvarima – poslom, avanturom, ljubavlju, seksom – i u susretu sa stanovnicima ovog gostoprimljivog grada pronalaze više nego što su očekivali.

Uskoro će raskinuti:  Valeri Trirvajler i  Fransoa Oland

Raskinuli: Valeri Trirvajler i Fransoa Oland

Da podsetimo, predsednik Francuske uhvaćen je u prevari veka nakon što je francuski magazin “Kloze” obelodanio fotografije i informacije o tome da on pored nevenčane supruge ima aferu s glumicom Žili.

Prema saznanjima lista, predsednik Francuske i glumica su imali “turbulentnu romansu” protekle dve godine – za vreme i posle izborne kampanje.

Olandova partnerka Trirveler je prošle sedmice primljena u bolnicu zbog šoka posle informacija o Olandovoj aferi, dok se medijima pronela vest da je glumica navodno u četvrtom mesecu trudnoće, što je ona kasnije demantovala.

Kako piše list “Žurnal di dimanš“, Oland, koji je već inicirao razlaz sa svojom partnerkom Valeri, ima nameru da to i zvanično saopšti pre njenog sutrašnjeg puta u Indiju.

Predsednički par navodno je regulisao “modalitete razlaza”, gde su se Oland i Trirveler dogovorili da ona u prvo vreme nastavi da stanuje u njihovom zajedničkom stanu u 15. pariskom arondismanu.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP