Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

HAOS

Pogođen napad na policijsku stanicu u Dalasu! (VIDEO)

Autor: Beta | 13.06.2015 - 15:00:00h | Komentara: 0

Muškarac osumnjičen da je noćas iz oklopnog vozila pucao u blizini sedišta policije u Dalasu, pogođen je policijskim snajperom, a za sada se još ne zna da li je podlegao povredama, saopštio je šef policije Dejvid Braun.

Dalas

Nekoliko osoba otvorilo je rano jutros vatru iz automatskog oružja na policijsku stanicu u Dalasu, a policija je pokrenula poteru za jednim osumnjičenim koji je pobegao u oklopljenom vozilu.
Policija je ispred stanice našla četiri torbe, a u jednoj od njih bila je improvizovana bomba koja je kasnije eksplodirala. Stanovnici obližnjih zgrada su bili evakuisani iz predostrožnosti.
U napadu niko nije povređen.
Šef policije u Dalasu Dejvid Braun izjavio je da je pucnjava počela oko pola sata posle ponoći, kada su se napadači parkirali ispred policijske stanice i otvorili vatru.
Prema njegovim rečima, najmanje jedan osumnjičeni je pobegao oklopljenim vozilom, a potera za njim je završena razmenom vatre.
Policija je saopštila da ne zna motiv napada i da različite izjave očevidaca otežavaju da se utvrdi koliko je napadača bilo. Istražitelji misle da je osumnjičeni sam izvršio napad na sedište policije u Dalasu, iako je prema prvim izjavama svedoka bilo naznaka da su u njega bile umešane i druge osobe.
Braun je izjavio da je osumnjičeni, koji se predstavio kao Džejms Boulver, rekao policajcima da krivi policiju što je izgubio starateljstvo nad sinom i što su ga optužili da je terorista.
Taj napadač je rekao da ima eksploziv u vozilu.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP