Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UŽAS!

Policajci pomagali silovateljima!

Autor: Klix.ba | 28.06.2013 - 19:46:00h | Komentara: 0

Dva pripadnika Specijalne jednice policije MUP-a RS suspendovana su zbog pomaganja izvršilaca obljube nad nemoćnom osobom.

Dvojica specijalaca MUP-a RS pomagala s silovateljima!

Nezvanično, reč je o Izetu Hasanoviću i Hajrudinu Bajraktareviću, koji se sumnjiče za silovanje, vlasniku noćnog kluba "Cruch" Srđanu Čoliću, i policajcima Specijalne jedinice Dragoslavu Boškoviću i Bojanu Mariću.

Silovanje

Devojka silovana u klubu! (ilustracija) | Foto: Shutterstock

Naime, Centar javne bezbednosti Banja Luka podneo je Okružnom tužilaštvu u tom gradu, područnoj kancelariji Prijedor, izveštaj o počinjenom krivičnom delu obljuba nad nemoćnim licem protiv H.I. i B.H. iz Gradiške.
Oni se sumnjiče da su u noći 6. na 7. juni 2013. godine u noćnom klubu "Crush" u Bosanskoj Gradišci izvršili krivično delo koje im se stavlja na teret nad ženskom osobom koja je u tom noćnjem noćnom klubu radila kao hostesa.
Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog dela protiv M.B. i B.D. (oba pripadnici Specijalne jedinice policije) te Č.S., vlasnika noćnog kluba "Crush", Centar javne bezbednosti Banja Luka podneo je izveštaj o počinjenom krivičnom delu Okružnom tužilaštvu Banja Luka, područna kancelarija Prijedor.
Istraga je pokrenuta kada je 12. juna 2013. godine u prostorije CJB Banja Luka došla ženska osoba da prijavi da su je u noći 6. na 7. jun 2013. godine u noćnom klubu "Crush" u Gradišci silovali H.I. i B.H.
U okviru istrage, policija je lišila slobode H.I, kao i M.B. i B.D. Č.S., dok B.H. nije pronađen, jer je napustio BiH, a uhapšeni su uz izveštaj predati u nadležnost Okružnog tužilaštva Banja Luka.
Pripadnike Specijalne jedinice policije je odmah po prijavi oštećene u CJB Banja Luka, da su učestvovali u izvršenju ovog krivičnog dPoela, suspendovao komandant Specijalne jedinice policije i protiv njih je podnesen zahtev za pokretanje unutrašnjeg postupka.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske osuđuje sramno ponašanje ove dvojice pripadnika Specijalne jednice policije, koji, kako su naveli, na ovaj način kaljaju ugled institucije svih časnih pripadnika.
Oni ovim činom nisu prekršili samo zakonske, već i profesionalne i etičke kodekse.
Ministarstvo poziva građane da prijave svako nezakonito i neprofesionalno ponašanje policijskih službenika, bilo putem telefona 122 ili direktno u policijskoj stanici.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP