Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

LUDILO U LAZARATU

Policija pokušala da uđe u albansko narko selo, seljaci ih odbili raketnim napadom! (VIDEO)

Autor: AP | 16.06.2014 - 13:37:00h | Komentara: 2

Pripadnici albanske policije pokušali su danas da uđu u nedodirljivo selo Lazarat koje se nalazi nekih 200 kilometara od Tirane. Ovo selo koje nosi epitet "fabrike za marihuanu", godišnje "izveze" narkotika u vrednosti oko 4,5 milijardi evra. Stotinak lakše naoružanih policajaca je pokušalo da uđe u ovo selo kada je na njih pokrenut napad raktetnim lanserima, minobacačima i automatskim oružjem.

Lazarat

Policija ispred Lazarata / Foto: AP

  • Lazarat | Foto:
  • Lazarat | Foto:

U saopštenju policije navedeno je da na svu sreću niko nije povređen u napadu i da se u trenutku napada u ovom kriminalnom selu nalazilo preko 3000 teško naoružanih ljudi.

OVDE možete pogledati gde se nalazi Lazarat

Lazarat

Policija je imala nameru da uđe u selo i zaustavi hiper proizvodnju marihuane, koja iz ovog sela završava u skoro svim zemljama Evrope. O ovom nesvakidašnejm selu je pisao i nemački Dojče Vele čija je novinaraska ekipa prva uspela da u njega uđe.

Kada su se policajci približili ulazu u selo, na njih su narko proizvođači  pokrenuli masivan napad raktetnim lanserima, minobacačima i automatskim oružjem. Oko 500 policajaca uključujući i više odreda teško naoružanih specijalaca sinoć je opkolilo selo nakon što je prva grupa policajaca odbijena raketnim napadom.

Još uvek nije poznato da li je ova akcija alabanske policije u toku i da li ima žrtava ili povređenih. U zvaničnom saopštenju alabanske policije je samo navedeno da će njihove snage i dalje pokušavati da oslobode Lazarat od narko mafije i kriminalaca.

Poslednji komentari
  • olga Vreme: 16.06.2014 18:28h

    Šta tu ima da bude čudno?U Srbiji postoji Veliki Trnovac gde godinama policija nema pristup niti vrši pretres kuća u potrazi za heroinom.

  • Lili Vreme: 16.06.2014 20:56h

    Hahahaha secam se te emisije i najupecatljiviji deo mi je da su tamo babe pod snajperima u odbrambenim redovima.Dok selo ne sravnaju sa zemljom ne mogu mu nista.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP