Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BOG IH POGLEDAO!

Porodica od 10 članova zakasnila na avion smrti (VIDEO)

Autor: Tanjug | 29.12.2014 - 11:17:00h | Komentara: 0

Indonežanska porodica od deset članova propustivši let izbegla je sudbinu putnika nestalog aviona malezijske kompanije "Er Azija" , koji se u nedelju sa 162 osobe izgubio sa radara iznad Javanskog mora.

Air Asia avion

Air Asia avion | Foto: Profimedia

Porodica od šestoro odraslih i četvoro dece prvobitno je imala let zakazan za sedam sati i 30 minuta, a iz kompanije su ih zvali da pomere polazak za dva sata ranije.
- Stigli smo na aerodrom da se prijavimo za let u 7.30 ali nam je rečeno da je let pomeren za 5.30 i da smo zakasnili. Naravno, bili smo ljuti - rekla je Kristijanavati (36), čiji su majka i bratova porodica trebalo da putuju za Singapur na doček Nove godine.
- Slali su nam elektronsku poštu i pozivali nas telefonom 15. i 16. decembra da nas informišu, ali mi smo propustili i-mejlove i pozive - rekla je ona, dodajući da su članovi porodice, dok su im izdavane nove karte, čuli da se avion srušio i odmah otkazali let.
- Bila sam šokirana kad sam čula i plakala sam. Kao da je božji plan bio da ja i moja porodica ne budemo u tom avionu. Bila je to sreća u nesreći - kazala je Kristijanavati i izrazila nadu da će avion biti pronadjen i da će svi putnici i članovi posade biti dobro.
Indonežanka je, istovremeno, rekla da je njeno poverenje u kompaniju "Er Azija" poljuljano.
- Putujemo u Singapur dva puta godišnje i uvek sa tom kompanijom. Smatramo je sigurnim prevoznikom (...) ali sada je naše poverenje u Er aziju donekle poljuljano i držaćemo se 'Garuda Indonezije' - rekla je Kristijanavati.
Međunarodni tim nastavio je danas potragu za nestalim avionom, a porodice nestrpljivo čekaju vesti o svojim najbližima, prenele su novinske agencije.

Prema najnovijim informacijama, moguće je da je avion pao u more, jer su u vodma uočeni ostaci objekta nepoznatog porekla.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP