Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DIRLJIVO

Poruka oca gej sinu! (VIDEO)

Autor: A. O. | 16.03.2013 - 19:38:00h | Komentara: 0

Jedna od najtežih stvari je priznati roditeljima homoseksualnost. Međutim, jedan otac je svom sinu hteo da olakša to priznanje, jer ga je predhodno čuo kako razgovara telefonom o tome kako je izgleda vreme da kaže da je homoseksualac, na neverovatan način. Pogledajte na alo.rs!

Napisao sinu pismo

Napisao sinu dirljivo pismo! | Foto: youtube

U dirljivoj poruci, otac objašnjava da je načuo razgovor svog sina Nejta da im otvoreno kaže da je homoseksualac, ali dodaje da nema potrebe, jer je oduvek znao, ali ga nikad nije bilo briga, piše B92.

- Znao sam da si gej još od tvoje šeste godine, ali ja te volim od kada si se rodio - piše u poruci. Na kraju je dodao da "majka i ja mislimo da biste ti i Majk bili lep par". Takođe, američki političar Portman koji je bio čvrsto protiv istopolnih brakova, objasnio je nedavno kako je promenio mišljenje kada mu je sin Vil priznao da je gej.

- Počeo sam da razmišljam o celoj stvari sa druge perspektive, a to je da sam ja njegov otac koji ga neizmerno voli i želi da ima normalan život i sve opcije kao što imaju njegov brat i sestra - rekao je Portman novinarima. Ovoj dirljivoj priči o otkrivanju seksualnosti pridružuje se i jedna iz januara kada je petnaestogodišnja Lorel napravila tortu roditeljima sa natpisom: "Ja sam gej". Na taj način želela je da je oni prihvate što se i desilo.

Džejkom Rudolf tinejdžer iz Nju Džerzija je priznao roditeljima, zajedno sa celim razredom da je gej: "Prihvatite me, ili me sklonite sa svog puta. Ja sam to što sam i tako ću se ponašati od sada".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP