Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ZLOSTAVLJALI JE 16 GODINA

Poslala roditeljima ne-pozivnicu za venčanje i poručila da se je*u! (FOTO)

Autor: Index.hr | 19.02.2015 - 11:30:00h | Komentara: 0

Alisa Pirs (23) iz Australije odlučila je da ne želi da njeni narcisoidni roditelji, kako ih je nazvala, dođu na njeno venčanje, a kako bi se osigurala da se to ne dogodi poslala im je posebnu "ne-pozivnicu".

nepozivnica

*Klik za uvećanje | Foto: Reddit

Otvorila je raspravu na Reddit-u koju je nazvala "Roditelji zahtevaju pozivnicu za venčanje" te ljudima objasnila u čemu je zapravo stvar. "Moji narcisoidni roditelji zlostavljali su me 16 godina pre nego što sam pobegla od kuće. Sada pokušavaju nasilno da se pozovu  na moje venčanje (preko porodice, nisu se potrudili da lično sa mnom razgovaraju). Postojao je samo jedan način da im odgovorim", napisala je Alisa i objavila fotografiju "ne-pozivnice" u kojoj stoji:
"Zajedno s našim prijateljima i porodicama Aleks i Alisa voleli bi vas pozvati da popušite i uživate u našoj sreći, vašoj ogorčenosti i našoj uzajamnoj iritaciji međusobnog postojanja, dok u potpunosti ignorišemo vaš i slavimo naš brak bez vas. Biće to divna ceremonija nakon koje će uslediti torta, hrana i opšte veselje. A vi niste pozvani ni na šta od toga. Jer - jebite se - eto zašto".
Mlada je za BuzzFeed rekla da je pukla nakon što su njeni roditelji počeli da vrše pritisak na njenu baku i dedu ne bi li dobili pozivnicu. "Pa sam otišla kući i napisala im ne-pozivnicu. Našla sam najlepši font koji sam mogla, ištampala poruku na ukrasnom papiru, stavila ga u prigodnu omotnicu, napisala adresu zlatnom olovkom i poslala im. Ako ćete nekome slati odje* za pamćenje, morate se malo potruditi", dodala je.
I dok su je korisnici Reddita oberučke podržali u ovome, njena ne-pozivnica je imala i neke posledice veće od nedolaska na venčanje. Naime, njen otac je poslao poruku njenom dedi u kojoj stoji da je njihov odnos sada nepopravljiv i da više ne želi da vidi svoju porodicu. Dodala je i da su se ona i deka dogovorili da je on neće odvesti do oltara jer bi time dodatno mogao da naljuti svog sina, Alisinog oca. Ali, ni to joj nije previše zasmetalo: "Put do oltara širok je toliko da stane samo jedna fantastična osoba, tako da ću sama sebe pratiti do oltara", napisala je.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP