Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

IMA NADE

POSLEDNJA VEST: Misteriozni malezijski avion viđen kod obala Tajlanda!

Autor: Daily Mail / Mashable | 12.03.2014 - 14:09:00h | Komentara: 11

Meštani sela na granici Malezije i Tajlanda tvrde da su videli avion kako nisko leti iznad vode i to sat vremena nakon što je letelica kompanie "Malezija erlajnsa" sa 239 putnika i članova posade nestala sa radara.

avion malazija

Foto: AP

Dok zvaničnici peti dan za redom nemaju bilo kakva bliža objašnjenja šta se dogodilo sa avionom “Malezija erlajnsa” sa 239 putnika i članova posade, pojavile su se nove spekulacije da je letelica viđena na malezijsko-tajlandskoj granici i to sat vremena nakon što je avion nestao sa radara.

Naime, nakon dva svedoka koji su ranije izjavili da su videli nestali avion, pojavilo se još devet osoba koji kažu da su videli letelicu. Oni tvrde da su čuli zaglušujuću buku i videli svetlost na granici Malezije i Tajlanda.
Svedoci iz sela u priobalju kažu da su videli avion kako leti nisko iznad vode. Malezijske vlasti uzele su njihove izjave u razmatranje i pokrenule su istragu i u tom pravcu iako bi to značilo da je avion iz nepoznatih razloga skrenuo sa kursa i promenio putanju.

Radnik na naftnoj platformi: Video sam kako avion pada

Radnik na naftnoj platformi u blizini jugoistočne obale Vijetnama tvrdi da je bio očevidac pada malezijskog putničkog aviona.

U mejlu svom poslodavcu, koji je video novinar kanala ABC Bob Vudraf, proverivši njegovu verodostojnost, dotični radnik piše:

“Mislim da sam video pad aviona Malejžen erlajnsa. Vreme se poklapa.”

Vijetnamski zvaničnici su potvrdili da su dobili pismo, ali da ništa nisu pronašli u vodama na navedenom mestu.

Radnik opisuje da je video kako cela, neraspadnuta letelica gori na velikoj visini dok je letela pod uglom od 90 stepeni u odnosu na uobičajeni pravac letova u tom prostoru.

“Od trenutka kada sam video zapaljeni avion do trenutka kada se plamen ugasio (još uvek na velikoj visini) prošlo je 10-15 sekundi. Nije bilo bočnog kretanja, što znači da je avion išao ka nama ili se udaljavao od nas”, napisao je on.

Zvaničnici su proširili zonu potrage za avionom na 70.000 kvadratnih kilometara nakon izveštaja da je “boing 777” promenio kurs pre nego što je nestao sa radara.

Poslednji komentari
  • Dragana Vreme: 12.03.2014 14:42h

    30 000 satelita kruži oko Zemlje , pokriven je svaki inč zemaljske kugle , a oni kao fol ne znaju gde je nestao 60 metarski boing 777,.. ko je jos lud da veruje u sve te price o avionu

  • jelena Vreme: 12.03.2014 17:31h

    Stvarno sramota, ovoliki sateliti a nijedan nije snimio sta se desilo sa avionom. Pa ljudi moji nije to igla stvarno sramota ili nesto prikrivaju.........

  • aaaaa Vreme: 12.03.2014 17:58h

    a da nije pao u Mrcajevce?

  • anna90 Vreme: 12.03.2014 18:41h

    vala bas,isto se to i ja pitam...

  • goran Vreme: 12.03.2014 19:25h

    Ma garant su ga oborili greskom jedinice odbrane vazdusnog prostora Malezije ili Tajlanda, pa sad svim silama pokusavaju da prikriju gresku....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP