Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PAKLENA META

Potpuni horor: Prestrašna opklada sirijskih snajperista (FOTO)

Autor: A. O. | 19.10.2013 - 10:12:00h | Komentara: 8

Nećete moći da verujete kakav užas je smislio ljudski um ostrašćen ratom - sirijski snajperisti namerno biraju trudnice kao mete i to zbog stravične opklade.

Užas: Rendgenski snimak ubijenog fetusa

Užas: Rendgenski snimak ubijenog fetusa

Britanski hirurg je otkrio da snajperisti u ratom zahvaćenoj Siriji planski ubijaju trudne žene na ulicama jer paklu cigara dobija onaj koji uspe da ubije bebu u stomaku!

Doktor Dejvid Not je bio volonter u sirijskoj bolnici gde je čuo priče o sirijskim snajperistima koje nagrađuju kada pogode "odabrane mete", od kojih su najbizarnije nerođena deca. On je otkrio da su rane na ženama i deci koje dovode u bolnicu uznemirujuće slične.

"Kakve povrede su imali pacijenti dovedeni ujutru, takve su imali svi tokom dana. To je bila neka vrsta igre", rekao je Not za Tajms.

"Jednog dana bio bi to hitac u prepone, drugog rana u levoj strani grudi, sledećeg bi svi bili upucani u vrat", užasnut je bio doktor koji kaže da je sledeća rana koju je video bila najgora u celoj njegovoj karijeri.

"Dvadeset godina sam lečio ljude u ratnim zonama ali nikada ranije nisam video da neko ciljno ubija trudnice. Pacijentkinje su dovođene sa ranama u materici a ne mogu ni da vam opišem koliko je to užasno. Civile obično slučajno pogode kada se nađu na liniji paljbe. Ovo je bilo namerno. Ovo je pakao gori od pakla", rekao je Not koji se nakon pet nedelja u Siriji vratio u London da ispriča šta je sve video u državi koju uništava građanski rat koji ne deluje kao da će skoro prestati.

Poslednji komentari
  • milovan Vreme: 19.10.2013 10:45h

    Ako oni kazu,onda znate da je istina?????!! A kako poslije snajperisti utvrde da je pogodak bio na pravo mjesto.??? Ko je ovde veca budala ili novinar ili oni koji veruju u ovu pricu.

  • kano_klisurine Vreme: 19.10.2013 10:57h

    Napisite lepo da je rec o pobunjenicima koji se bore protiv Asada

  • Slobodan Vreme: 19.10.2013 12:37h

    Naša zemlja o sukobima u prijateljskoj Siriji, zemlji u kojoj nije bilo religijskih sukoba pre ovog građanskog rata, koja je sa nama radila kad smo bili pod sankcijama i koja nije priznala Kosovo, nema čak ni zvaničan stav.

  • zumbul Vreme: 19.10.2013 14:25h

    Vi iz Alo novina ste strasno pristrasni sto se tice situacije u Siriji.Svaki put kad procitam neki clanak iz Sirije iz Vasih novina, Asad i njegova vojska su krivi za sve.Tamo se regularna armija bori protiv placenih terorista sa svih meridijana i oni su ti koji su doveli do toga da jedan Damask koji je najstariji grad na svetu lici na rusevine iz Armagedona i trebace desetine godina da se obnovi.Zato bolje da ne pistete i izvestzavate pogresno sirite pogresne informacije, narod koji ovo cita sigurno vam ne veruje, kvarite reputaciju , a ovaj novinar sto ovo pise ili nije obavesten ili pise po necijem nalogu.Asad je regularni predsednik nezavisne Sirije svaka cast njemu i njegovoj hrabroj armiji, cudim se kako ovoliko odolevaju protiv one teroristicke bulumente sa svih strana, a jos potpomognutu Americkom i Izraelskom logistikom i oruzjem.Nadam se da ce te objaviti moj komentar, mada sam prilicno siguran da necete jer ste strasno pristrasni.

  • zumbul Vreme: 19.10.2013 14:45h

    Paradoks je da za ovakav naslov stavljate i fotografiju zene snajperiste.Ovo je Sirijka koja se bori na strani regularne armije, ima i decu gledao sam reportazu o njoj, veoma hrabra zena, brani svoj kucni prag od krvozednih terorista koji ljudima seku glave i jedu srca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP